Villa Ostria

  • Tilavia villoja
  • Lähellä rantaa
  • Kävelymatka satamaan
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Vietä lomaa omassa villassa! Täällä lomailet tilavissa ja hyvin varustelluissa villoissa, jossa on kaikki mitä tarvitset kotoisaan lomailuun. Kun haluat pulahtaa mereen, ranta on vain kivenheiton päässä. Terassille voit lainata grillin herkullista illallista vasten, tai piipahtaa syömään johonkin Alindan sataman viihtyisistä tavernoista. Ympäristöön tutustuminen onnistuu mukavasti omassa tahdissa vuokra-autolla.

Jos haluat varata huoneiston Villa Ostriaan, sinun tulee syöttää vähintään 4 matkustajaa oikealla puolella olevaan varauskalenteriin. Sitten voit valita sopivan lähtöpäivän.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia kolmioita 4–6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio


Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Ostria sijaitsee rauhallisella alueella lähellä rantaa ja Alindan sataman tavernoja. Terassilla olevaa grilliä voi lainata etukäteisvarauksella. Villa Ostrian vieraat voivat käyttää Chrithonis Paradisen allasaluetta, joka sijaitsee noin 1,5 km päässä. Noin 2 kilometriä Agia Marinaan, jossa on enemmän ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja baareja. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Leros

Artemida

Lähemmäs rantaa on vaikea päästä, sillä hiekkaranta alkaa lähes pienen huoneistohotelli Artemidan ovelta. Kävelymatkan päässä on muutamia kauppoja ja tavernoja. Pelkistetysti sisustetuissa huoneistoissa on minikeittiö, joissa voit tehdä ruokaa itse. Voit varata merinäköalallisen huoneiston ja nauttia näkymästä suoraan omalta parvekkeeltasi.

Chrithonis Paradise

Chrithonis Paradise on elegantti hotelli lähellä rantaa. Allasaluetta ympäröi vehreä puutarha, ja kävelymatkan päässä on pieni ranta. Liikettä lomaasi voit hakea hotellin kuntosalilta ja sitten rentoutua jacuzzissa.

Gianna

Hotelli Gianna on viihtyisä ja pidetty hotelli rauhallisella alueella. Täällä vietät lomaa kivenheiton päässä ihanalta rannalta. Tee iltakävely sataman kupeeseen ja nauti illallista jossakin viehättävässä tavernassa.

Alea Mare

Alea Maresta on kauniit näkymät merelle, ja se tarjoaa oivat puitteet rentoon lomailuun. Hotelli sijaitsee kivenheiton päässä rannalta, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Voit tilata välipaloja ja juomia hotellin baarista. Iltaisin voit kävellä Alidan keskustaan ja nauttia illallisen tunnelmallisessa tavernassa veden äärellä

Alinda

Perheomisteisessa Alinda-hotellissa on aitoa kreikkalaista tunnelmaa. Hotelli sijaitsee rannan tuntumassa oliivipuiden katveessa. Vieressä on hiekkaranta, ja osasta huoneista on kaunis näkymä merelle. Hotellin oma ravintola on suosittu myös paikallisten keskuudessa.