Villa Ostria

  • Tilavia villoja
  • Lähellä rantaa
  • Kävelymatka satamaan
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Vietä lomaa omassa villassa! Täällä lomailet tilavissa ja hyvin varustelluissa villoissa, jossa on kaikki mitä tarvitset kotoisaan lomailuun. Kun haluat pulahtaa mereen, ranta on vain kivenheiton päässä. Terassille voit lainata grillin herkullista illallista vasten, tai piipahtaa syömään johonkin Alindan sataman viihtyisistä tavernoista. Ympäristöön tutustuminen onnistuu mukavasti omassa tahdissa vuokra-autolla.

Jos haluat varata huoneiston Villa Ostriaan, sinun tulee syöttää vähintään 4 matkustajaa oikealla puolella olevaan varauskalenteriin. Sitten voit valita sopivan lähtöpäivän.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia kolmioita 4–6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio


Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Ostria sijaitsee rauhallisella alueella lähellä rantaa ja Alindan sataman tavernoja. Terassilla olevaa grilliä voi lainata etukäteisvarauksella. Villa Ostrian vieraat voivat käyttää Chrithonis Paradisen allasaluetta, joka sijaitsee noin 1,5 km päässä. Noin 2 kilometriä Agia Marinaan, jossa on enemmän ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja baareja. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.