Alea Mare

  • Huoneita merinäköalalla
  • Lähellä rantaa ja keskustaa
  • Rannalla maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Alea Maresta on kauniit näkymät merelle, ja se tarjoaa oivat puitteet rentoon lomailuun. Hotelli sijaitsee kivenheiton päässä rannalta, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Voit tilata välipaloja ja juomia hotellin baarista. Iltaisin voit kävellä Alidan keskustaan ja nauttia illallisen tunnelmallisessa tavernassa veden äärellä


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen, siisti, mahtava näköala.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 67 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Alea Mare sijaitsee aivan meren rannalla Leroksella. Hotellilta on kauniit näkymät merelle ja keskiaikaiselle linnoitukselle. Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, ja kun mielesi tekee syötävää tai juotavaa voit tilata ne hotellin baarista rannalle. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Maksuton wifi hotellialueella. Alindan keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä, ja täältä löydät viihtyisiä veden äärellä sijaitsevia tavernoja. Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.