Porto Galini

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Rauhallinen ympäristö
  • Suuri spa-osasto

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Porto Galini on suuri ja viihtyisä koko perheen hotelli, joka sijaitsee aivan rannalla Lefkasin itäpuolella. Kreikkalaiseen tyyliin rakennettua hotellia ympäröivät vehreät alueet. Rentoudu altaalla tai rannalla, löydä uusia kavereita lastenkerhosta tai ota erä tennistä. Aikuiset voivat rentoutua suuressa spassa.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Remontoituja kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Todella hyvä palvelu, hieno sijainti upean yksityisen rannan kera sekä erittäin hyvin otettu lapset huomioon kaikessa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 634 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Porto Galini on suuri ja tasokas hotelli, joka koostuu useammista rakennuksista ja sijaitsee rannalla Nikianan kylän tuntumassa noin 4 kilometrin päässä Nidristä. Kaksi viihtyisää allasaluetta, joilta aukeaa näkymä merelle. Erillinen lasten allas. Allasbaari. Hotellilla on oma pikkukiviranta sekä aurinkoterassi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu sekä altaalla että rannalla.

Buffetravintola Asterias tarjoilee aamiaista ja illallista, ravintolasta on kauniit näkymät altaalle ja merelle. Kaksi á la carte ravintolaa; Mezzo tarjoilee lounasta ja Segreto illallista. Ravintoloihin tulee tehdä varaus ennakkoon. Hotellissa on myös baari.

Suuri spa-osasto (yli 16-vuotiaille), jonka lämmitetty sisäallas on maksutta käytettävissa klo 9.00-13.00. Spassa on jacuzzi, sauna, höyrysauna, hamam sekä hierontoja ja spa-hoitoja, kuten manikyyri, pedikyyri ja vahauksia, lisämaksusta. Maksuton kuntosali on yli 16-vuotiaiden käytössä. Kolme maksutonta tenniskenttää sekä maksuton lentopallo. Kanootteja ja SUP-lautailua. Joogapavilijonki (ei ohjattuja tunteja).

Hotellin englanninkielinen lastenkerho 4–12-vuotiaille. Leikkipaikka. Pelihuone, jossa lisämaksusta biljardi, pöytätennis, ilmakiekko ja jalkapallopeli.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Minimarketti. Pesulapalvelu lisämaksusta. Parkkipaikkoja. Hotellialuella on korkeuseroja, hissi vain päärakennuksesssa. Noin 4 kilometriä Nidriin. Keskustaan kulkemiseen suositellaan auton vuokrausta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen buffetravintolassa.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa