Kokemuksia Palmyra -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 32 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-10


9 10:stä

+
Erittäin hyväntuulinen ja ystävällinen henkilökunta, rauhallinen hotellin sijainti, kiva allasalue, hyvä aamiainen, hyttysverkko partsiovessa, siisti kylppäri. Meri lähellä! Niin rentouttavia lomapäiviä sain viettää, kiitos!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-10


8 10:stä

+
Huone vastasi kuvausta ja hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Hotellin sijainti oli hyvä, keskellä kaikkea, kuitenkin rauhallinen paikka.
-
Aamupalaan vaihtelua.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-04


8 10:stä

+
1. viikko Lefkas/Palmyra: rauhallinen ja hyvä sijainti + kauniit näkymät reilulta parvekkeelta merelle ja erittäin ystävällinen ja palveluhaluinen henkilökunta. Iso toimiva kylpyhuone/wc. Hyvät sängyt. 2. viikko Parga/Margarita: keskeinen ja rauhallinen sijainti ja miellyttävä allasalue hyvin näköaloin, suuri huoneisto + perushyvät astiat, uuniakin käytimme.
-
1. Palmyra: tosi pieni huone, jossa reilunkokoinen jääkaappi vaatekaapin edessä. Pöydällä peilin edessä oli tv. Ehdotus: pienempi jääkaappi riittää ja tv toisaalle. Meille ei osunut minikeittiötä, oli vain vedenkeitin ja ainoa astia oli 1 hammasmuki. Aamiainen tuotiin pöytään (koronarajoitukset?) mutta oli niukkuudessaan huonoin koskaan saamamme. Parantaisiko buffet-tarjonta? Respasta saimme kuitenkin mukit ja lasit, ja palvelu oli aina erinomaista. 2. Margarita: sänky huonoin kokemamme: ei sijauspatjaa, kuopallaan, ja jouset törröttivät. Pieni kylppäri, jossa vesi tulvi suihkun jälkeen jostain lattialle + lattialla märkä muovimatto. Parannusehdotus: sijauspatja ja vaihdettava matto kylppäriin.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-27


8 10:stä

+
Sijainti, koko, maisemat, tyyli
-
Vedenpaine vaihteli rajusti, äänieristys naapurihuoneen kylppärin suuntaan ja aulan+rappukäytävän suuntaan: alhaalla kun ei ole ovea niin aulan ja baarin äänet nousevat porraskuilua ylös. Kannattaisi laittaa taidetekstiilejä , huopaa, ensimmäisten portaiden seiniin ja ensimmäiselle tasanteelle.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-13


10 10:stä

+
Erittäin siistiä ja puhdasta. Hyvä sijainti. Ystävällinen ja hyvä palvelu. Kiva allasalue ja sitä hoidettiin hyvin. Kaikki toimi. Suosittelen.
-
Tässä hotellissa on kaikki, mitä tarvitaan. Jos haluaa luksusta, pitää valita toinen hotelli.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Palmyra -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

269 arvostelua
Erinomainen
 
200
Erittäin hyvä
 
55
Hyvä
 
10
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

9.10.2019

Kirjoittanut Finlandii

Täyden kympin hotelli

Ihana pieni hotelli. Hyvä sijainti, rannalla ja kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Siistiä ja puhdasta. Pieni keittiö huoneessa, kahvinkeitin ja vedenkeitin plussaa. Allasalue ihana. Mahtavat näkymät vuorille ja merelle. Hotellilla on oma pieni ranta aurinkotuoleineen. Henkilökunta on ystävällinen, henkilökohtainen palvelu. Tänne tulisin uudelleen. Suosittelen!

 
15.7.2018

Kirjoittanut 662hannua Khlong Muang, Thaimaa

Perushyvä pieni hotelli

Nuoren omistajaparin pyörittämä pieni viihtyisä hotelli, jossa ystävällinen ja miellyttävän kodikas palvelu, johtuen siitä että pariskunnasta aina ainakin toinen oli paikalla ja tarjoilija Marco hoiti tarjoilun jouhevasti, vaikka olikin vähän jäykähkö mutta tunnollinen asiakaspalvelija. Aamiainen niukka, mutta riittävä päivällä pikkuannokset sopivan kokoisia ja joka päivä jokin annos tarjouksessa. Oma pieni rantakaistale ihan mukava majoittujille ilmaisine aurinkotuoleineen ja pöytineen. Uima-altaan laidassa iso nurmikenttä ja uusia aurinkotuoleje tuli rikkoutuneiden tilalle. Meidän huoneemme oli pieni, ja ainut meteli joka kuului tuli ulkoseinällä olevasta ilmastointikoneesta, ärsyttävä yöllä. Toiseen kaappiin olisi kaivannu säilytyshyllyjä. Sängyt ja tyynyt tosi hyviä, samoin siivous toimi hyvin. Myös hotellin sijainti oli hyvä, ei ihan kylän keskustassa vaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Rauhallinen sivukatu. Olimme tyytyväisiä hotelliin, suosittelen.

 
24.7.2016

Kirjoittanut PaiviJT Helsinki, Suomi

Ihana pikku hotelli :)

Hotellin sijainti todella hyvä: ranta ja keskuskatu ihan nurkan takana. Hotellin henkilökunta aivan mahtavia ja ottivat asiakkaan yksilönä vastaan erittäin lämminhenkisesti. Siivousjälki huippusiistiä. Ravintolan/baarin menu oli kattava ja ruoka nam nam sekä isot annokset :) Suosittelemme pariskuntana todella lämpimästi. Hinta-laatusuhde täysi 10.

 
15.9.2015

Kirjoittanut 233eiram Turku, Suomi

Palmyraan on aina kiva palata

Palmyran allasalueella oli tehty muutoksia ja hyvään suuntaan. Mukavat lekottelutuolit ja kaikki siistiä ja tyylikästä. Ainoa miinus suihkutila/vc allasalueen vieressä. Huoneet siistit ja jotain muutoksia niissäkin, esim. uudet televisiot. Yksiöt ovat aika pieniä ja astiakaapia kaipaisi tai edes jotain hyllyä tiskialtaan yläpuolelle. Tunnelma oli edelleen hyvin miellyttävä. Palmyran koko henkilökunta ihanan iloista ja ystävällistä.

 
15.7.2015

Kirjoittanut MKJokela Lohja, Suomi

Ystävällinen henkilökunta

Hinta-laatu-suhteeltaan erittäin hyvä hotelli. Sijaitsee lähellä rantaa sekä lähellä kaupungin pääkatua. Kävelymatkan päässä on myös saaren vesiputoukset. Koko henkilökunta oli erittäin ystävällista ja suurin osa puhui hyvää englantia. Huoneemme ilmastointilaite meni rikki, mutta asia korjattiin kahdessa päivässä (ensin kävivät korjaajat toteamassa, että koko kone rikki, ja seuraavana päivänä tulivat uuden koneen kanssa). Aamiainen oli koko viikon sama, mutta kukapa kotonaankaan ostaa montaa eri juustoa ja makkaraa aamiaiselle...? Wifi toimi yleisissä tiloissa. Ilmastointi ja safetybox lisämaksullisia.