Kokemuksia Orion (Lefkas) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 79 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Sijainti Siisti Huippu henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-30


10 10:stä

+
Hotellin mahtava sijainti aivan rannalla ja kiva allasalue. Kauniit huoneet ja niin mukava henkilökunta. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen. Oli kiva istua ulkona aamiaisella ja katsella edessä aukeavaa merimaisemaa. Allasbaarista sai myös tilattua ruoka-annoksia, jos halusi viettää rauhallista päivää hotellilla.
-
Tupakointi allasalueella voisi olla kiellettyä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


10 10:stä

+
Rannalla
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

+
Miellyttävä ja ystävällinen henkilökunta, sopivan pieni ja kotoisa hotelli, hotellin ruuan ja juomien hintataso oli balanssissa, rannan läheisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


9 10:stä

+
Sijainti. Siistit huoneet.
-
Kylppärin suihkutilaan olisi kiva saada joku hylly pesuaineille. Meikeillekin joku hylly.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-23


10 10:stä

+
Ihana hotelli, siisti, rauhallinen ympäristö, tunnelmallinen, kalustettu todella kauniisti. Hyvät sängyt, pehmeämmät mitä olemme kreikan lomillamme tottuneet. Superystävällinen henkilökunta. Uima-altaan vesi lämpimämpää kuin merivesi.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, rauhallinen ja erittäin siisti.
-
Isompi jääkaaappi huoneeseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

+
Hotellin henkilökunta on erittäin ystävällistä, vaikka varmasti on ollut kiire huolehtia kaikesta pienellä porukalla. Hotellin sijainti on loistava, uima-allas, baari, aurinkotuolit ym. lähellä merta ja silti lyhyt kävelymatka illalla ravintoloihin.
-
Jollain tavalla kannattaisi selkeämmin kertoa rannalla liikkuville ihmisille, että allasalue ja siellä olevat aurinkotuolit on tarkoitettu vain hotellin asiakkaille. Nyt niissä oli usein isoja ryhmiä ulkopuolisia omine eväineen, ym.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


10 10:stä

+
Ihana pieni, rauhallinen hotelli kauniilla ja rauhallisella paikalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Orion (Lefkas) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

101 arvostelua
Erinomainen
 
88
Erittäin hyvä
 
12
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

7.12.2019

Kirjoittanut KettuKaarina Etelä-Suomi, Suomi

Edelleen kehujen arvoinen

Tämä oli toinen vierailumme Orion-hotelliin. Jo ensimmäisellä kerralla olimme hyvin tyytyväisiä hotellin sijaintiin, sisustukseen, siisteyteen ja palveluun. Eikä meidän tarvinnut nytkään pettyä. Huoneita ja hotellin yleisiä tiloja oli remontoitu, siisteys oli huippuluokkaa ja palvelu loistavaa. Ilmastointi kuului nyt huoneeseen vakiona. Aamiaistarjontakin oli monipuolistunu, mm. munia, pekonia, paistettuja sieniä ja nakkeja oli lisätty tarjoiluun. Hyvillä mielin voimme suositella tätä ihanaa hotellia.

 
21.5.2017

Kirjoittanut Marjo_12345 Tampere, Suomi

Loistava hotelli!

Mahtava pienehkö hotelli, sijainti aivan meren rannalla. Viihtyisä allasalue, rauhallinen, ei liikenteen melua. Lähellä Nidrin satamaa ja rantakatua. Todella kauniit, avarat huoneet ja siisteys aivan huippuluokkaa! Hotellin omistajat ja koko henkilökunta erittäin ystävällisiä ja auttavaisia. Aamupala riittävä ja maukas, esim. munakasta sai pyytämällä.

 
21.7.2014

Kirjoittanut KettuKaarina Etelä-Suomi, Suomi

Erinomainen hotelli, erinomaisella paikalla

Pieni idyllinen hotelli aivan meren rannalla, uima-altaan kera. Hotelli muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, jotka sijaitsevat rauhallisen kujan päässä. Pääkadun vilinä ei kuulunut lainkaan hotellialueelle ja muutenkin alue oli rauhallinen, iltaisin jopa hiljainen. Huoneet olivat mukavan kokoisia ja siistejä. Huoneiden yhteydessä oli oma parveke. Sängyt olivat ehkä hieman epämukavat, koska pelkkä runkopatja teki vuoteesta melko kovan. Ilmastoinnin sai käyttöönsä lisämaksua vastaan. Laite oli varsin tehokas ja huoneen sai nopeasti viileäksi. Huoneissa oli hyvä äänieristys, mutta ovissa ei ollut kynnyksiä, joten äänet hotellin portaikosta ja käytävästä välittyivät hyvin huoneeseen. Tästä syystä voi herkkäunisemman uni katkeilla yöllä. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Patricia baarissa oli yhtä hymyä aamusta iltaan. Allasbaarista sai juomien ja drinkkien lisäksi myös syötävää: hampurilaisia, ranskalaisia, munakkaissa, pitzoja ja salaatteja. Aamupala oli ihan kohtuullinen, mutta ei kovin runsas: Leipää, muroja, jogurttia, keitettyjä munia, yhtä lajia leikkelettä ja juustoa sekä kahvia ja teetä. Ainoa miinus oli se, ettei aamupalan sisältö vaihtunut lainkaan visiittimme aikana. Hotellin uima-allas ja sen ympäristö oli hyvin hoidettu. Ympäristö oli vehreää ja kaunista runsaiden istutusten ansiosta. Altaan ympärille oli rakennettu osittain katettu iso terassialue, jolle oli sijoiteltu runsaasti sohvia, tuoleja ja pöytiä. Aamiaista oli ihana nauttia siellä. Altaan ympärillä oli vapaassa käytössä parikymmentä aurinkotuolia ja aurinkovarjoja. Rannalla sijaitsevat aurinkotuolit olivat maksullisia (2,50 eur./pvä). Merivesi oli todella kirkasta ja puhdasta. Rannan pyöreät pikkukivet olivat miellyttäviä jalan alla. Hotelli Orion oli kaiken kaikkiaan ihastuttava kokonaisuus, jossa viikon loma kului kuin siivillä. Yksi parhaita hotelleja jossa olen vieraillut. Tänne hotellia suosittelemme mielellämme ja tulemme itsekin varmasti vierailemaan täällä uudelleen.

 
17.2.2021

Kirjoittanut AndreeaIoana85 Bukarest, Romania

Great hotel

The hotel ia great, right on the beach. The breakfast is good, the staff verry nice. The rooms are spacios, modern and new furniture and verry clean. The pool is great. I totaly recomand this place, quiet but also verry close to market, restaurants and bars. They aslo have free parking

 
16.9.2020

Kirjoittanut 631davidh631 Sheffield, Yhdistynyt kuningaskunta

Highly recommended

Stayed here 3 nights before a sailing trip. Clean throughout, very friendly and helpful team led by Roula. The hotel is 5 minutes walk from the waterfront at Nydri where there are plenty of bars and restaurants. But the Orion also has a private beach (small charge for sunbeds). After our sailing trip Roula welcomed us back and kept our luggage safe whilst we whiled away a few hours in Nydri before going to the airport. We would definitely recommend the Orion Hotel