Kokemuksia Orion (Lefkas) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,5 10:stä Perustuu 119 arvioon
Kokonaisuus
 
9,5 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvä palvelu ja todella ystävällinen henkilökunta ja sijainti meren rannalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-03


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-19


9 10:stä

+
Lähellä ranta, ihanaa syödä aamupala melkein rannalla-
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-19


10 10:stä

+
Siisteys ja ystävällinen palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-05


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-29


9 10:stä

+
Suloinen huone. Ihana maisema parvekkeelta. Aktiivinen siivous joka päivä! Ripeä ja ystävällinen palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-22


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-08


9 10:stä

+
sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-01


10 10:stä

+
Hyvällä paikalla,hyvä palvelu, ranta vieressä,lyhyt matka keskustaan,mukava baarin henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-25


10 10:stä

+
Siisteys. Kokonaisuus; meri lähellä
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Orion (Lefkas) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

127 arvostelua
Erinomainen
 
112
Erittäin hyvä
 
14
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

7.12.2019

Kirjoittanut KettuKaarina Etelä-Suomi, Suomi

Edelleen kehujen arvoinen

Tämä oli toinen vierailumme Orion-hotelliin. Jo ensimmäisellä kerralla olimme hyvin tyytyväisiä hotellin sijaintiin, sisustukseen, siisteyteen ja palveluun. Eikä meidän tarvinnut nytkään pettyä. Huoneita ja hotellin yleisiä tiloja oli remontoitu, siisteys oli huippuluokkaa ja palvelu loistavaa. Ilmastointi kuului nyt huoneeseen vakiona. Aamiaistarjontakin oli monipuolistunu, mm. munia, pekonia, paistettuja sieniä ja nakkeja oli lisätty tarjoiluun. Hyvillä mielin voimme suositella tätä ihanaa hotellia.

 
21.5.2017

Kirjoittanut Marjo_12345 Tampere, Suomi

Loistava hotelli!

Mahtava pienehkö hotelli, sijainti aivan meren rannalla. Viihtyisä allasalue, rauhallinen, ei liikenteen melua. Lähellä Nidrin satamaa ja rantakatua. Todella kauniit, avarat huoneet ja siisteys aivan huippuluokkaa! Hotellin omistajat ja koko henkilökunta erittäin ystävällisiä ja auttavaisia. Aamupala riittävä ja maukas, esim. munakasta sai pyytämällä.

 
21.7.2014

Kirjoittanut KettuKaarina Etelä-Suomi, Suomi

Erinomainen hotelli, erinomaisella paikalla

Pieni idyllinen hotelli aivan meren rannalla, uima-altaan kera. Hotelli muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, jotka sijaitsevat rauhallisen kujan päässä. Pääkadun vilinä ei kuulunut lainkaan hotellialueelle ja muutenkin alue oli rauhallinen, iltaisin jopa hiljainen. Huoneet olivat mukavan kokoisia ja siistejä. Huoneiden yhteydessä oli oma parveke. Sängyt olivat ehkä hieman epämukavat, koska pelkkä runkopatja teki vuoteesta melko kovan. Ilmastoinnin sai käyttöönsä lisämaksua vastaan. Laite oli varsin tehokas ja huoneen sai nopeasti viileäksi. Huoneissa oli hyvä äänieristys, mutta ovissa ei ollut kynnyksiä, joten äänet hotellin portaikosta ja käytävästä välittyivät hyvin huoneeseen. Tästä syystä voi herkkäunisemman uni katkeilla yöllä. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Patricia baarissa oli yhtä hymyä aamusta iltaan. Allasbaarista sai juomien ja drinkkien lisäksi myös syötävää: hampurilaisia, ranskalaisia, munakkaissa, pitzoja ja salaatteja. Aamupala oli ihan kohtuullinen, mutta ei kovin runsas: Leipää, muroja, jogurttia, keitettyjä munia, yhtä lajia leikkelettä ja juustoa sekä kahvia ja teetä. Ainoa miinus oli se, ettei aamupalan sisältö vaihtunut lainkaan visiittimme aikana. Hotellin uima-allas ja sen ympäristö oli hyvin hoidettu. Ympäristö oli vehreää ja kaunista runsaiden istutusten ansiosta. Altaan ympärille oli rakennettu osittain katettu iso terassialue, jolle oli sijoiteltu runsaasti sohvia, tuoleja ja pöytiä. Aamiaista oli ihana nauttia siellä. Altaan ympärillä oli vapaassa käytössä parikymmentä aurinkotuolia ja aurinkovarjoja. Rannalla sijaitsevat aurinkotuolit olivat maksullisia (2,50 eur./pvä). Merivesi oli todella kirkasta ja puhdasta. Rannan pyöreät pikkukivet olivat miellyttäviä jalan alla. Hotelli Orion oli kaiken kaikkiaan ihastuttava kokonaisuus, jossa viikon loma kului kuin siivillä. Yksi parhaita hotelleja jossa olen vieraillut. Tänne hotellia suosittelemme mielellämme ja tulemme itsekin varmasti vierailemaan täällä uudelleen.

 
13.9.2022

Kirjoittanut fsnookums Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Fabulous hotel

We have just returned from 11 days in this gem of a hotel. Everything was perfect we had a lovely room with a sea view and a nice balcony. It was very comfortable the bathroom was amazing. The staff at the hotel are charming and helpful going the extra mile to ensure that you have a memorable holiday. Can’t wait to go back next year.

 
8.8.2022

Kirjoittanut LESLEY B Bolton, Yhdistynyt kuningaskunta

Stunning Family Run Hotel

When I first opened the door to our room (Number 8) I actually had a tear in my eye looking at the view. The room was so pretty, lovely bed, bed linen, fixtures and fittings, bathroom - everything ! The attention to detail is spot on. We cannot fault anything here at all. Plentiful breakfast, by the pool or sea and really helpful, smiley staff, the cocktails are very good too. What struck us both though was the very chilled vibe, you can easily get a bed by the pool anytime of day and listen to the waves close by. The food is very good, we ate lunch here a couple of times and the service is quick and efficient. To sum up - a wonderful weeks holiday, in a very beautifully kept little hotel.