Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 33 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
tunnelma, henkilökunta, sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-15


10 10:stä

+
sijainti, siisteys, mukava allasalue
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-08


9 10:stä

+
Siistit tilavat huoneistot jotka siistittiin erinomaisesti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-01


10 10:stä

+
Siisti, tilava huoneisto ja ihana henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-04


8 10:stä

+
On lähellä kaikkea. Siisteys hienolla tasolla.
-
Baarin musiikkiin hiljennystä aiemmin, jumputus kuuluu liian myöhään ainakin pihan puoleen alakertaan. BBQ-ilta on meluisa. Kaikki ei osallistu niin pitäisi ottaa se huomioon eikä ainakaan tulla juhlimaaan hotellin sisätiloihin, jolloin koko hotelli raikuu esim klo 01:30 saakka. Aamiaisaika voisi olla pidempi. Tilaa ei ollut kaikille ruokailijoille. Yleensä väki tuli klo 8:30-9:30 jolloin oli vaikea saada istumapaikkaa.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lefko -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

132 arvostelua
Erinomainen
 
53
Erittäin hyvä
 
50
Hyvä
 
23
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

6.9.2018

Kirjoittanut Niina V Tampere, Suomi

Parasta sijainti, mutta siinä kaikki

Meillä oli 2 huoneen ja keittiön huoneisto 3. kerroksessa. Check-in kävi nopeasti, mutta sitäkin töykeämmin. Ei avustettu laukkujen kanssa kuten aina yleensä niin tapahtuu. Äkkiä vaan silmistä pois ja goodnight. Henkilökunta ihanaa ja todella ystävällistä siistijää lukuunottamatta ei kehuja ansaitse. Niin allasbaarissa kuin vastaanotossakin oltiin jo varmasti sesongista niin sarvi otsassa ja sen mukainen käytös myös asiakkaille. Huoneisto oli koko matkan ajan todella siisti, mutta kahvikeitin rikki ja samaten mikro. Kahvikeitin kuitenkin saatiin noin 3 tunnin kuluttua kun ilmoitin asiasta vastaanottoon. Hotellissa paljon lapsiperheitä, joka ei taas ollut meidän mieleen. No joku ajattelee "no miksi sitten menitte siihen"... varaus oli äkkilähtö eikä siten tietoa, että joudumme lastentarhaan. Emme yleensä harrasta ns. pakettimatkoja, joten tämä nyt oli vain pikkumiinuksena (lue isonamiinuksena). Toisekseen mikä ärsyttävintä oli se, että ihmiset varasivat jo kukonlaulun aikaan aurinkotuolit ja koko aikana ei siis altaille päästy. Ei mitään mahdollisuutta. Hassuinta tai lähinnä ikävintä oli se ettei näitä tuolien varaajia juuri edes näkynyt altailla. Mutta peti piti saada pidettyä ja olla valmiina sitten jos ja kun arvon vieraat niitä tarvitsi. Hotellin sijainti pienen pieneen minikylään ja todelliseen turistirysään oli sinällään "hyvällä paikalla". Lyhyt matka hyviin leipomoihin ja EK Markettiin. Eipä hotelli juuri muuten erityisiä kehuja kaipaa. Jos vielä jostain kumman syystä itseni Lefkakselta löytäisin, hotelli olisi ihan varmasti muu kuin Lefko. Mutta vielä kerran on isot propsit annettava meidän ihanalle siistijälle, joka sai aina hymyn kasvoille! Ja tehokkaalle ilmastoinnille!

 
1.7.2017

Kirjoittanut johannav24 Iisalmi, Suomi

Positiivinen yllätys!

Pieni ja rauhallinen hotelli todella hyvällä sijainnilla. Uimaranta, kaupat ja sataman ravintolat kävelymatkan päässä. Ystävällinen, kreikan perustasoa oleva palvelu. Huone oli hieman "kulahtanut" mutta erittäin siisti. Aamiainen melko pelkistetty, kahvia/teetä, sämpylöitä ja hedelmiä, mutta aivan vieressä on useita ravintoloita joista saa edullisesti aamiaista.

 
14.5.2017

Kirjoittanut HeidiU119

Mukava pieni hotelli

Kiva pieni hotelli lähellä kaikkea. Meidän viisihenkinen perhe tykästyi etenkin hotellin rauhallisuuteen, siisteyteen ja tilavaan huoneistoon. Myös uima-allas oli ihan ok. Ainoa mistä voi miinuksen antaa, oli todella köyhä aamupala. Tarjolla kreikkalaista jugurttia, leipää ja nutellaa... Ehkä sen olisin jättänyt etukäteen maksamatta, jos olisin tiennyt valikoiman olevan niin suppea. Muuten kaikki toimi erittäin hyvin ja allasbaarista sai hyvää pikkusyötävää tilattua pitkin päivää. Yleisesti Nidri oli aivan ihana pieni kylä. Upeat maisemat! Meriretkelle kannattaa mennä, kuten myös vesiputoukset on näkemisen arvoinen paikka, Lefkosta kävelymatka sinne.

 
30.6.2015

Kirjoittanut Ninas558 Vaasa, Suomi

Positiivinen yllätys

Kahdesta rakennuksesta koostuva hotelli/huoneistohotelli sopivan välimatkan päässä rannasta sekä ostos- ja tavernakadusta. Puhdas ja siisti hotelli. Allasbaari/snackbaari jossa hyvät valikoimat. Ystävällinen henkilökunta.

 
3.6.2015

Kirjoittanut RouvaReisari Länsi-Suomi, Suomi

Pieni ja mutkaton

Viisi henkinen perheemme majoittui huoneistohotellissa kesällä 2014. Huoneemme oli iloinen yllätys. Huoneessa oli erittäin tilava makuuhuone parisängyllä sekä iso keittiö olohuone yhdistelmä, josta löytyi toinen parisänky ja levitettävä sohva. Keittiössä oli hyvänkokoinen jääkaappi. Huoneen sisustus oli skandinaavinen. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Nidrin kylän läpi kulkevaa tietä. Rannalle päästäkseen tulee ylittää melko vilkas tie. Ranta itsessään ei ole suuri eikä hienohiekkainen vaan kapea ja pikkukivinen. Ranta on pitkä ja sitä pitkin voi kävellä Nidrin satamaan saakka. Pienten lasten kanssa viettäisin enemmän aikaa Lefkaksen toinen toistaan upeimmilla hiekkarannoilla. Lefkas on todella vehreä ja kaunis saari! Auton vuokraaminen on suositeltavaa. Eniten lomasta saa irti kiertämällä saaren kauneimmat rannat ja nähtävyydet. Hotellilta on kävelymatka vesiputoukselle, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla, mutta vesipullot mukaan! Hotellin aamiainen ei ole kovin häävi, joten sitä ei kannata välttämättä ottaa ellei halua syödä samoja sämpylöitä juustolla joka päivä. :) Aamiaisbuffassa oli tarjolla, sämpylää, juustoa, kinkkua, pieniä kroisantteja, appelsiinimehua, kahvia ja teetä. Itse jäin kaipaamaan kasviksia ja hedelmiä. Allas-alue on mukava, lastenallas, poreallas ja uima-allas. Allasbaarissa juomat olivat vähän totuttua kalliimpia kuin muissa Kreikan kohteissa. Hotelli on todella rauhallinen, ei bilettävää nuorisoa tms. Ainoa "häiriötekijä" oli kirkonkellot, jotka soivat ahkerasti varhaisesta aamusta alkaen. Kokonaisuudessaan nautimme lomastamme Lefkaksen saarella ja voin suositella hotellia niin lapsiperheille kuin pariskunnille!