Kokemuksia Cosmopol -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,8 10:stä Perustuu 36 arvioon
Kokonaisuus
 
6,8 / 10
Puhtaus
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
5,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
6,4 / 10
Palvelu
 
6,4 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Siisti hotelli. Uima-altaan vesi puhdasta. Hyvää musiikkia altaalla.
-
Sänkyjen patjat kovat. Keittiön varustetaso yksinkertainen.Saimme toisen huoneen, siinä parempi varustelu ja 2 sänkyä. Alkuperäisessä huoneessa oli vain 1 sänky, joka 135 cm leveä (double).

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


10 10:stä

+
Erityisesti plussaa huoneiden siivouksesta päivittäin vaikka esitteessä sanottiin kolmesti viikossa. Siistit tilat muutenkin ja palvelu hyvää ja ystävällistä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cosmopol -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

60% matkustajista suositttelee

153 arvostelua
Erinomainen
 
97
Erittäin hyvä
 
23
Hyvä
 
12
Ei kovin hyvä
 
9
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2018

Kirjoittanut soniamariann Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Mukava paikka

Kiva pieni hotelli lähellä kaikkea. Huone oli puhdas ja siisti. Henkilökunta oli mukavaa ja ruoka maistuvaa. Ilmastointi plussaa. Uima-allas oli mukavan kokoinen ja allasbaari terasseineen miellyttävä.

 
19.6.2018

Kirjoittanut gulisf

Buuu👎👎👎

Kyllä siisti. Mutta keittiö komerossa ei saa laittaa lämmin ruoka, harmi... Omistaja tulee ja huusi meille todella epäystävälliseti, viedään liesi pois keittiö komerosta. No, miksi sitten mainitsevat keittiö komeroa?!? Buuu👎👎👎

 
19.11.2017

Kirjoittanut KirsiR112

Hotelli Cosmopol

Sijainti erittäin hyvä. Muutaman sadan metrin päässä pääkadusta (sivukadulla), josta löytyi paljon ruokapaikkoja ja ostosmahdollisuus. Huone erittäin siisti. Kylpyhuone lähiaikoina remontoitu kuin uusi. Suihkukaappi super. Vesi ei tullut lattialle. Ihana maisema parvekkeelta. Siinä oli ihana istua aamuisin aamukahvilla sekä illalla lopuksi. Maisema on aina katsojan silmin. Siisti pieni piha tuolein ja ihanin kukka istutuksin. Huoneemme sijaitsi toisessa rakennuksessa 2 krs. Päärakennuksessa on pieni uima-allas, jota emme käyttäneet, koska uimme meressä, joka oli aivan ihana. N. 1,5 km hotellista vasemmalle, kirkon kohdalta vielä n. 100 m ja sitten oikealle. Ihana laituri ja siinä se sitten oli, ranta. Hotellissa oli rauhallista syyskuussa 2017, toki huoneen seinät olivat aikalailla ohuet. Jos yöllä saavuttiin niin kuuli hyvin kun tuolia siirreltiin esim. parvekkeella. Mutta ei häiritsevää. Se kuuluu elämään. Ystävällisesti toivotettiin tervetulleeksi hotelliin. Kadulla oltiin jo vastassa. Ja toinen henkilö vei ihan hotellihuoneeseen asti. Voin lämpimästi suositella Cosmopol hotellia.

 
15.8.2017

Kirjoittanut maarit149 Turku, Suomi

Siisti ja hyvä sijainti

Huone oli kiva ja puhdas, hyvä sänky ym. Parvekenäkymä järkyttävä peltikatto mitä kissat pitivät vessana. Yläpuolella metelöivät nuoret heittivät sukista alkaen kaikki roskat alas. Siivoja harjasi roskat myös suoraan katolle ja heitti likaset pesuvedet perään. Omistaja rouva oli todella töykeä ja aamupala köyhä.. Olisi odotettu vähän vihanneksia ja hedelmiä. Allas oli mukava ja rauhallinen mutta piti kadun kautta kiertää sinne huoneesta. Ruoka oli hyvää ja edullista. Ja sijainti todella hyvä. En suosittele kenellekään jos joutuu sivurakennuksen huoneisiin missä peltikatto parvekkeen edessä. Omistaja rouva ei sovi palveluammattiin. Kaikkia asiakkaita kohdeltava hyvin, hän naaman mukaan. Oli olo että anteeksi että tultiin hotellille

 
24.5.2016

Kirjoittanut 825valtterih

Kiva pieni hotelli

Huone oli pieni mutta siisti. Wifi ei toiminut huoneessa. Aamupala hyvä ja monipuolinen (ei sisältynyt hintaan) Keskeisellä paikalla pääkadun varrella. Lyhyt matka satamaan. Henkilökunta todella mukavaa. Huone ei ollut päärakennuksessa vaan vieressä ja parveke oli vasten toista rakennusta missä oli todella äänekkäitä nuoria. HInta laatusuhde hyvä!