Captain Stavros

apollo mondo local
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Captain Stavros on pidetty hotelli. Täällä asut Nidrin reunamilla kävelyetäisyydellä ravintoloista, baareista ja sataman rantakadulta. Sisäpihalla on viihtyisä allasalue, jonka uima-altaasta on erotettu osa lapsille. Suuria, tilavia yksiöitä. Kaksioita, joista osa on kahdessa kerroksessa. Korkean asiakastyytyväisyyden ja hotellin paikallisen vivahteen ansiosta Captain Stavros on osa Apollo Mondo Local-hotellivalikoimaamme.


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kaksio 1-4 hengelle. Kaksikerroksinen yksiö 1-5 hengelle, joista 1 lapsi/1-6 hengelle, joista 2 lasta. Pienempi kahden hengen huone 1-2 hengelle. Kaksio uudessa osassa 4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneisto oli suhteellisen uusi ja allas oli ihan vieressä ja aurinko tuoleja oli riittävästi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 154 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Captain Stavros on hieno ja viihtyisä hotelli Nidrin laitamilla. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joista toinen on rakennettu vuonna 2019.

Allasalue

Captain Stavroksessa on kaksi viihtyisää allasaluetta, joissa molemmissa on allas lastenosiolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Ruoka ja juoma

Aloita päiväsi hyvällä aterialla hotellin raikkaassa aamiaisravintolassa. Captain Stavroksessa on myös allas-/snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia.

Liikunta hotellissa

Pieni kuntosali lisämaksusta

Lisätietoja hotellista

Satama sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja täällä on useita ravintoloita, baareja ja tavernoja. Nidrissa on useita pieniä rantoja, jotka koostuvat pikkukivistä ja hiekasta.

Lue lisää Apollo Mondo Local-valikoimastamme.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Rakennuksessa, jossa kaksiot sijaitsevat ei ole hissiä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi