Alexandros

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotellilla Alexandros voit nauttia lempeistä lomapäivistä yksityisellä, pienellä rannalla tai koristeellisella allasalueella. Pääset Nikianan viihtyisään kylään helposti kävellen tai tutustu muuhun Lefkakseen vuokra-auton tai bussin kyydissä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alexandros on yksinkertainen, kreikkalainen hotelli rannalla Nikanassa Lefkaksella. Rentoudu hienolla allasalueella, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Voit nauttia virkistäviä juomia allasbaarissa tai pulahtaa mereen pienellä yksityisellä rannalla.

Rauhallinen Nikianan kylä odottaa lyhyen kävelymatkan päässä, jossa on muutamia tavernoita ja satama. Mikäli haluat tutustua Lefkakseen paremmin, voit lähteä paikallisbussilla Nidriin tai Lefkadaan muutaman kilometrin päähän.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus