Sitia Beach City Resort & Spa

  • Rentoudu hotellin kylpylässä
  • Täydellinen sijainti rannalla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa Sitia Beach City Resort & Spa hotelliin, joka on yksi kaupungin parhaista hotelleista - täällä on tilava allasalue, viihtyisä spa ja loistava sijainti lähellä rantaa ja vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Tervetuloa täydelliseen lomaelämykseen sekä pariskunnille että perheille!

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 8 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1082 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sijainti lähellä rantaa ja kaunis allasalue

Sitia Beach City Resort & Spassa on tilava allasalue, jossa on neljä allasta, joista yksi on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja rantapyyhkeet. Allasbaari, joka aukeaa keskipäivällä ja on avoinna n. 18.00 asti. Kivenheiton päässä hotellista oleva hiekkaranta on saanut kansainvälisen Blue Flag -ympäristöpalkinnon hyvästä veden laadusta, turvallisuudesta, palvelusta ja ympäristötiedoista. Hotellivieraille on myös maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Perinteistä kreikkalaista ruokaa

Buffetravintola ulkoterassilla, jossa tarjoillaan perinteistä kreetalaista aamiaista ja kreikkalaisia annoksia paikallisista tuotteista. Sitia Beach City Resort & Spa on "kreikkalainen aamiainen" -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että hotelli käyttää aitoja kreikkalaisia tuotteita ruoanlaitossa ja että ne tarjoavat perinteisiä kreikkalaisia aamiaisruokia kaikilta Kreikan alueilta.

Neljä teemailtaa viikossa ravintolassa. Siisti pukeutuminen keskipäivällä: miesten tulee käyttää pitkiä housuja ja umpinaisia kenkiä. Ei rantavaatteita. Hotellissa on myös aulabaari reiluilla aukioloajoilla.

Spa ja aktiviteetteja

Viihtyisä spa, jossa hierontaa ja muita hoitoja lisämaksusta (ikäraja 18 vuotta). Maksuttomia tenniskenttiä ja kentät minijalkapalloa ja petankkia varten. Maksuton vesipoolo, aerobic ja pöytätennis. Hotelli vuokraa myös pyöriä, joilla pääset ympäri Sitiaa. Biljardi lisämaksusta.

Muuta hotellista

Maksuton wifi koko hotellissa. Maksuton pysäköinti. Tie on ylitettävä rannalle pääsemiseksi (tunneli käytettävissä). Kokoustilat jopa 150 hengelle. Pesulapalvelu lisämaksusta. Bussipysäkki hotellin ulkopuolella, josta yhteydet esimerkiksi Vain palmurannalle.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Sitiaan ei ole mahdollista ostaa lentokenttäkuljetusta, joten suosittelemme varaamaan etukäteen vuokra-auton Heraklionin lentokentältä.

Hotellin viihdeohjelma on ranskankielistä.

Sitia Beach on saanut "Certificate of Excellence" -palkinnon niin monta vuotta peräkkäin, että he ovat saaneet myös Tripadvisor "Hall of fame" -palkinnon.

Hotellit Sitia

Flisvos

Flisvos on erinomainen valinta sinulle, kun haluat majoittua yksinkertaisessa hotellissa keskeisellä sijainnilla Sitiassa ihaillen upeita näkymä merelle. Ranta, satama, kaupat, baarit ja ravintolat sijaitsevat kaikki muutamien minuuttien kävelymatkan päässä. Aamiainen sisältyy hintaan, ja se nautitaan pienessä puutarhassa.

Itanos

Itanos sijaitsee Sitian sydämessä, ja löydät alueen kahvilat, tavernat ja kaupat kulman takaa. Kattoterassilla on allas ja ravintola, ja siellä voit nauttia virkistävää juotavaa ihaillen merta, satamaa ja kaupungin rinteille kohoavia rakennuksia.