Flisvos

  • Keskeinen sijainti Sitiassa
  • Maksuton wifi
  • Kivenheiton päässä rannalta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Flisvos on erinomainen valinta sinulle, kun haluat majoittua yksinkertaisessa hotellissa keskeisellä sijainnilla Sitiassa ihaillen upeita näkymä merelle. Ranta, satama, kaupat, baarit ja ravintolat sijaitsevat kaikki muutamien minuuttien kävelymatkan päässä. Aamiainen sisältyy hintaan, ja se nautitaan pienessä puutarhassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 9 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 55 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Flisvos on pieni hotelli Sitian keskustassa, noin viidenkymmenen metrin päässä rannalta. Osittain ulos katetussa aamiaissalissa voit aloittaa päivän yksinkertaisella aamiaisella. Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Pieni puutarha.

Hotellilla on parkkipaikkoja auton vuokranneille. Bussipysäkki noin 150 metrin päässä, mikäli mieluummin tutustut lähialueisiin paikallisbussin kyydillä. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Yksinkertainen aamiainen.

Hyvä tietää

Huomioithan, että Sitiaan ei ole mahdollista varata Apollomatkojen järjestämää lentokenttäkuljetusta. Suosittelemme vuokraamaan auton ennakkoon lentokentälle.

Hotellit Sitia

Itanos

Itanos sijaitsee Sitian sydämessä, ja löydät alueen kahvilat, tavernat ja kaupat kulman takaa. Kattoterassilla on allas ja ravintola, ja siellä voit nauttia virkistävää juotavaa ihaillen merta, satamaa ja kaupungin rinteille kohoavia rakennuksia.

Sitia Beach City Resort & Spa

Tervetuloa Sitia Beach City Resort & Spa hotelliin, joka on yksi kaupungin parhaista hotelleista - täällä on tilava allasalue, viihtyisä spa ja loistava sijainti lähellä rantaa ja vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Tervetuloa täydelliseen lomaelämykseen sekä pariskunnille että perheille!