Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä, joissa ulkotila omalla altaalla. Parivuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton minibaari, joka on täydennetty saapumisen yhteydessä. Viiniä, vettä, mehua sekä hedelmäkori saapumisen yhteydessä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila yksityisellä altaalla, joka on erotettu lasiseinällä naapurialtaasta. Ei aurinkotuoleja. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Maksuton wifi sekä ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Saapumisen yhteydessä vesipullo. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Valoisia kaksioita erillisellä makuuhuoneella, jossa parivuode. Kaksi erillistä sänkyä keittiö/olohuoneosassa. Pieni keittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt ja keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terasssi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Tilavia kolmioita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta parivuoteilla tai kahdella erillisellä vuoteella. Yhdistetty keittiö ja olohuone kahdella vuoteella. Pieni keittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt ja keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Perhehuone

Raikkaita perhehuoneita erillisellä makuuhuoneella, jossa parivuode sekä toinen makuuhuone kahdella erillisellä sängyllä. Maksuton wifi sekä ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Vesipullo sekä viinipullo saapumisen yhteydessä. Minibaari. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Tilavia superior-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi sekä ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv sateliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Vesipullo huoneessa saapumisen yhteydessä. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.