Deluxe-huone

Deluxe-huone, jossa poreamme kylpyhuoneessa. Tv. Jääkaappi sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat joko päärakennuksessa tai bungaloweissa. Tv. Jääkaappi sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta

Perhehuone kahdella normaalilla vuoteella ja jaetulla altaalla

Remontoituja perhehuoneita, joissa kaksi normaalia vuodetta ja ulkotila jaetulla altaalla. Sisäänkäynti huoneisiin maaterassin kautta. Huoneistossa on kaksi huonetta; erillinen makuuhuone parivuoteella sekä toinen huone jossa kaksi erillistä vuodetta tai kerrossänky. Tv. Jääkaappi sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi ja pääsy jaetulle altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31-33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone kahdella normaalilla vuoteella ja omalla altaalla

Perhehuoneita kahdella normaalilla vuoteella. Kaksi huonetta, joista toisessa parivuode ja toisessa toisessa kaksi erillistä vuodetta tai kerrossänky. Tv. Jääkaappi sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Maaterassi omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Osassa huoneita on muutamia portaita alas maaterassille ja altaalle. Omat altaat erotettu toisistaan pleksillä.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone neljällä normaalivuoteella

Bungalow rakennuksessa sijaitsevia perhehuoneita, joissa neljä normaalia vuodetta. Osa huoneista hiljattain remontoitu. Erillinen makuuhuone parivuoteella, sekä toinen huone jossa kaksi vuodetta tai kerrossänky. Osa perhehuoneista on remontoituja ja niissä on poreamme kylpyhuoneessa. Tv. Jääkaappi sekä kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 31-33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.