Rethymno Mare Resort

 • Perheystävällinen
 • All Inclusive
 • Huoneita ja bungaloweja
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

All Inclusive hotelli Rethymno Mare Resort sijaitsee pienessä Scaletan lomakohteessa. Täällä lomailet rauhallisessa ympäristössä, ja huonevaihtoehdoissa riittää valinnanvaraa. Miltä kuulostaisi viihtyisä perhehuone bungalowissa tai deluxe-huone omalla poreammeella? Valitsitpa minkä huoneen tahansa, buffet-ravintolan herkut ovat ulottuvillasi eikä lompakkoa tarvita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huoneita 1-3/1–4 hengelle, joista 2 lapsia. Perhehuoneita kahdella normaalilla vuoteella 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita neljällä normaalilla vuoteella 2-4 hengelle. Perhehuoneita omalla altaalla 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta. Meri lähellä ja kiva ranta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 581 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä Rethymno Mare Resort muistuttaa pientä kreetalaista kylää, ja sijaitsee omassa rauhassaan Scaletan kylän lähellä. Hotellialue rakentuu kahdesta osasta Rethymno Maresta sekä Rethymno Royalista. Päärakennuksessa on vastaanotto, baari, oleskelutila sekä terassi.

Pienet hotellirakennukset sijaitsevat rinteessä päärakennuksen ympärillä, alue on vehreä ja taloja yhdistävät toisiinsa pienet tiet. Mare osan allasalueella on on uima-altaan lisäksi erillinen lastenallas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin uudemmalla allasalueella on vesiliukumäkiä monen ikäisten makuun. Hotellilla on myös hiljattain rakennettu uusi allasalue, jossa on vesiliukumäkiä pienemmille ja isommillekin. Vesiliukumäet avoinna klo 11-13 sekä 16-18. Tälle allasalueelle on pääsy kaikilla hotellin asukkailla. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Kaikki Apollon asiakkaat majoittuvat Mare-osassa, ja käytössä on vain tämän hotelliosan palvelut. Hotellin lastenkerho, vesipuisto, ranta ja rantabaari ovat kaikkien hotellin asiakkaiden käytössä. Mare -osassa on oma vastaanotto. Hotellissa on myös kreetalainen ulkoilmaravintola (pöytävaraus). Ravintolassa on viiden ruokalajin valmis menu. Hotellialueella on yhteensä neljä baaria. Englanninkielinen lastenkerho. Maastopyöriä, vesiurheilulajeja ja ratsastusta lisämaksusta. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Korumyymälä sekä pieni ruokakauppa. Pieni kauneussalonki, jossa hoidot ovat lisämaksusta. Pieni hiekkaranta sijaitsee autotien toisella puolella, kulku rannalle alikulkutunnelin kautta.

Etäisyys rantaan n. 100–500 metriä huoneen sijainnista riippuen. Hotelli tarjoaa kuljetukset rannalle ja takaisin golfautolla, joka jättää matkustajat noin 20 metrin päähän rannalta. Ranta on saanut EU:n Sininen lippu maininnan kirkkaan vetensä ansioista. Hotellialueella on korkeuseroja ja portaita. Noin 6 kilometriä Platanesiin ja 11 kilometriä Rethymnonin keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Varhainen aamiainen klo 7.30 saakka (Tilattava etukäteen)
 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00–11.00.
 • Lounasbuffet, klo 12.30–14.30
 • Illallisbuffet, kolmena iltana viikossa teemailta, klo 19.00–21.30
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia 10.00–23.00.
 • Välipaloja, klo 11.00–18.00.
 • Useita urheiluaktiviteetteja
 • Englanninkielinen lastenkerho
 • Päivä- ja ilta-aktiviteetteja sekä viihdeohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten hotellivieraiden on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä hotellista lähtöön saakka.

Hyvä tietää

Vesiliukumäet avoinna klo 11.00-13.00 sekä 14.45-18.00. Jokaisessa rakennuksessa on hissi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus