Huoneet

Juniorsviitti

Juniorsviittejä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Smart-tv. Jääkaappi. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Juniorsviittejä jaetulla altaalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Smart-tv. Jääkaappi. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone

Superior -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Maksuton wifi, ilamstointi ja tallelokero. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Smart-tv. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittovälineet. Minijääkaappi. Silitysvälineet. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla, allasnäköalalla tai näköalalla merelle päin. Superior -huoneet sijaitsevat eri rakennuksissa.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone jaetulla altaalla

Superior -huoneita jaetulla altaalla, joista osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilamstointi ja tallelokero. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Smart-tv. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittovälineet. Minijääkaappi. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.