Kokemuksia Theartemis Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 201 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Hotelli oli siisti ja vastaanoton virkailijat olivat mukavia
-
Henkilökunta etenkin ruokasalin puolella oli todella töykeää. Aamiaisella tarjoilija paiskoi kahvitermaria pöytään, samoin ronskilla kädellä siivosi pöytiä (tämä yhden tarjoilijan kohdalla, muut käyttäytyivät asiallisesti). Meillä oli All inclusive, joka ei todellakaan toiminut: yritimme hakea juotavaa tiskiltä, meidät käskettiin pöytään istumaan. Odottelimme jopa puoli tuntia, ennen kuin tultiin kysymään juomatilauksia (kaikki seurueesta nautimme vain alkoholittomia, koska olimme liikkeellä lasten kanssa, töissä). All inclusive ei todellakaan vastannut odotuksia.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-21


9 10:stä

+
Ruoka. Erinomainen keittiö, jossa monipuolisesti paikallisia ruokia.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-16


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-09


9 10:stä

+
Hotelli oli upgradannut huoneemme familyroomiksi joka oli loistavaa meille. Aamupala oli monipuolinen ja iltaisin mukavasti ohjelmaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-26


9 10:stä

+
siisti uusittu huone
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-23


9 10:stä

+
Siisteys ja palvelu henkilökunnalta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-23


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-16


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-16


9 10:stä

+
Ihanan viileät huoneet, kauniit tilat. Todella kohtelias ja hymyileväinen henkilökunta (paitsi muutama ruokalassa työskennellyt äkäpussitarjoilija:-D)
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-05


10 10:stä

+
Hotellin hyvä ruoka, sekä siisteys. Hotellia voisin suositella ehdottomasti ystäville.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Theartemis Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

858 arvostelua
Erinomainen
 
409
Erittäin hyvä
 
321
Hyvä
 
97
Ei kovin hyvä
 
22
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

1.10.2022

Kirjoittanut Pasi L Lahti, Suomi

Huoletonta lomailua

Hotelli muodostuu kahdesta eri rakennuksesta. Uusi (2019 remontoitu) päärakennus, jossa respa, ravintolat, altaat ja aktiviteeteetit. Toinen rakennus kadun toisella puolella, josta tunnelia pitkin päärakennukselle. Siisti, hyvä ja ystävällinen palvelu koko hotellissa. Ruokailut kattavasta buffet pöydistä. Kaikille jotain, varmasti. Pöytiin ohjaus ja juomien tarjoilu pöytiin. Altaalla yleinen ongelma, ei riittävästi aurinkovuoteita auringossa kaikille. Ilta ohjelmaa tarjolla, joka onneksi päättyy klo 23.00, joten hiljaista on. Ajoittain hitautta allasalueen tarjoilussa. Hotellilla ilmainen parkkipaikka.

 
21.8.2019

Kirjoittanut Petri K Espoo

Oikea all-inclusive

Moni ei varmaan huomaa, että kilometri tästä hotellista vuoristoon avautuu ainutlaatuinen Kreetalainen maaseutu oliivipuineen ja viinitarhoihin. Näkymät ovat vuorelta huikeat. Rantaan ei ole sitäkään matkaa, on vain hiukan ahdasta. Hotellilla ei pihistellä mitään. Ensimmäinen paikka, missä todella saa ison tuopin eikä laimennettuja juomia. Ruoka on kohtuullista. Liharuoat eivät valtavasti innosta, mutta toisinaan löytyy alkuruoista herkullisia juustoja. Kasvissyöjille ehkä paremmin syötävää. Jälkiruoat ovat aivan omaa luokkaansa. Aamuleipä menettelee, leikkeleet ok. Aamumehu on ala-arvoista. Viikon oleskelun aikana yhden päivällisen sai vaihtaa hienompaan listaan eri ravintolassa. Siellä passattiin todella ja kokit yrittivät parastaan. Palvelu oli yleensäkin hyvää. Allasbaarissa turhaa temppuilua, kun joka kerran kysyttiin huoneen numeroa. Tilaus altaalle piti käydä baarissa ensin tekemässä. Siistit huoneet. Allasalue suosioon nähden pieni.

 
19.10.2018

Kirjoittanut pikafi fin

Hintansa arvoinen

Erittäin avulias ja ystävällinen henkilökunta. Kaikki paikat kiilsivät puhtautta. Sijainti keskeinen, mutta rauhallinen. All inclusive ruoka oli hyvää etenkin kreikkalaiset erikoisuudet. Kalatarjonta oli niukka. Baari toimi ihan hyvin. Joustavuutta sekä tulo- että lähtöruokailuissa.

 
26.8.2018

Kirjoittanut TrailBlazer655372

Siisti ja kaunis hotelli

Oltiin isolla porukalla, johon kuului ihmisiä iältään 1-72 vuotta. Kaikki tykkäsivät hotellista, pääsääntöisesti kaikki asiat toimii. Ruoka oli ihan hyvää, joskus jopa tosi hyvää. Henkilökunta oli ystävällistä. Voisin tulla tänne toistekin. Yhden huoneen avainkortti ei suostunut toimiin ja se jouduttiin vaihtamaan viisi kertaa. Varmaan syy on lukossa.

 
16.10.2016

Kirjoittanut Raili H Oulu, Suomi

Ruoka parasta

Olimme viikon lomalla tässä hotellissa. Asuimme päärakennuksessa pääkadun puolella kolmanessa kerroksessa. Huone normaali hotellihuone. Vuoteet olivat todella hyvät ja kylpyhuone remontoitu. Kadun äänet kantautuvat huoneeseen. Hotellissa oli parasta ruoka. Päärakennuksen alllasalue oli myös ihan hyvä, nyt kun siellä ei ollut tungosta. Sivurakennuksessa oli hyvä allas, mutta altaan ymäristö oli ahtaan oloinen. Kuntosalilla oli osa laitteista rikkinäisiä. Iltaisin allasaluella oli ohjelmaa tai ainakin soitettiin musiikkia. Viikkomme aikana illatkin olivat lämpimiä, joten ohjelmaa oli mukava seurata. Henkilökunta oli ystävällistä. Huoneemme siivoojaan olemme erityisen tyytyväisä.