Kahden hengen huone

Klassiseen tyyliin sisustettuja kahden hengen huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Minibaari lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut huoneissa, joissa on merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Parvekkeiden koko vaihtelee riippuen huoneen sijainnista.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Yhden hengen huone

Klassiseen tyyliin sisustettuja yhden hengen huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Minibaari lisämaksusta. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Parvekkeiden koko vaihtelee riippuen huoneen sijainnista.

Soveltuu enintään: 1 henki.