Sentido Pearl Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Sentido Pearl Beach sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Rethymnonin hiekkarantaa. Täällä sinua odottaa hieno allasalue, aurinkoterassi, kuntosali ja kaksi ravintolaa. Mikäli kaipaat hemmottelua, varaa hieronta tai piipahda höyrysaunassa. Lähde illallla kohti Rethymonin kaupungin kapeita kujia ravintoloineen.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,3 10:stä
Perustuu 7 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 710 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Sentido Pearl Beach sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Rethymnonin hiekkarantaa, jolle on myönnetty Sinisen Lipun arvonimi sen puhtauden ja kirkkaiden vesien ansiosta. Täällä on allas, erillinen lastenallas sekä aurinkoterassi, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaarissa tarjoillaan raikkaita juomia ja puutarhassa olevien palmut tuovat kaivattua varjoa päivän kuumimpina tunteina. Hotellilla on buffet- ja à la carte-ravintola.

Kuntosali, sauna, lämmitetty sisäallas, jacuzzi, höyrysauna, hierontaa ja kauneushoitoja. Maksuton wifi hotellialueella. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri.

Rethymnonin vanha kaupunki sijaitsee noin 2 kilometrin päässä ja sen viihtyisiltä kujilta löydät ravintoloita, putiikkeja ja baareja.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.