Kahden hengen huone

Moderneja ja hyvällä maulla sisustettuja kahden hengen huoneita. Pieni jääkaappi/minibaari, teen- ja kahvin keittomahdollisuus ja tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, maksuton wifi ja tallelokero. Hyttysverkko. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita kylpyhuone on avoin huoneeseen ja vain wc:ssä on ovi. Parveke tai terassi, osasta rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone omalla uima-altaalla

Moderneja ja hyvällä maulla sisustettuja kahden hengen huoneita omalla uima-altaalla. Pieni jääkaappi/minibaari, teen- ja kahvin keittomahdollisuus ja tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hyttysverkko. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita kylpyhuone on avoin huoneeseen ja vain wc:ssä on ovi. Maaterassi omalla uima-altaalla, aurinkotuoli ja merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Sviitti

Hienoja sviittejä panoraamanäkymällä rannalle. Pieni jääkaappi/minibaari, teen- ja kahvin keittomahdollisuus ja tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hyttysverkko. Maksuton wifi tai internetyhteys kaapelilla. Hiustenkuivain. Porekylpyamme/suihku ja wc. Osassa sviittejä kylpyhuone on avoin huoneeseen ja vain wc:ssä on ovi. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Yhden hengen huone

Moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja yhden hengen huoneita. Pieni jääkaappi/minibaari, teen- ja kahvin keittomahdollisuus ja tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hyttysverkko. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita kylpyhuone on avoin huoneeseen ja vain wc:ssä on ovi. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.