Kokemuksia Sentido Aegean Pearl -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 20 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Oma allas ja erittäin ystävälliset tarjoilijat
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-30


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


10 10:stä

+
Hyvä aamiainen Lyhyt matka rantaan Hyvä palvelu
-
Wc:ssä voisi olla bideesuihku Ja kylpyhuoneessa pelkkä suihkutila ei ammetta. Ahdas tila.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-14


2 10:stä

+
-
Pitkä matka 5 tähden hotelliksi. Miksi suomalaiset saavat aina huonoimmat huoneet.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-31


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sentido Aegean Pearl -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

840 arvostelua
Erinomainen
 
495
Erittäin hyvä
 
261
Hyvä
 
59
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

11.8.2019

Kirjoittanut reissaajagirl

Loisto hotelli

Ihana siisti hotelli, niin yleiset tilat kuin huonekin. Aamupala erittäin monipuolinen ja hyvä. Palvelu erittäin hyvää ja helposti lähestyttävää. Ranta todella lähellä, ja palvelua sai sielläkin. Ei pahaa sanottavaa.

 
25.7.2018

Kirjoittanut PiaJ667 Turku, Suomi

Ensiluokkainen palvelu

Hotelli, jossa kaikki toimii. Henkilökuntaa runsaasti ja kaikki todella ystävällisiä. Sekä huoneet että yleiset tilat erittäin siistejä, samoin allasalue ja ranta. Aamiainen erinomainen, valikoimaa runsaasti, myös erikoisruokavaliot huomioitu. Allasbaarista saa edullisesti maittavia pikkuannoksia lounaaksi. Runsaasti aktiviteetteja, jumppia, retkiä yms. Ainut pieni pettymys oli illallisbuffet, josta ei kreikkalaista ruokaa oikein löytynyt. Oli saksalaiseen makuun sovitettu. Kaiken kaikkiaan oikein positiivinen kokemus.

 
20.10.2016

Kirjoittanut Kristiina67

Apollomatkojen valmismatka syys-lokakuun vaihteessa 2016

Todella hyvä, rauhallinen ja siisti hotelli! Mukavan kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Ystävällinen henkilökunta ansaitsee erityismaininnan. Aamupalaravintolan Varvara oli ystävällisyyden perikuva ja ihminen oikeassa ammatissa. Aamupala monipuolinen ja runsas. Hotelli, johon voisin palata uudelleen!

 
20.12.2013

Kirjoittanut Anci2013 Tukholma, Ruotsi

Erittäin kaunis ja mukava hotelli

Asuin mieheni kanssa Sentido Aegean Pearlissa kahden viikon ajan viime lokakuussa, ja meillä oli todella ihana ja rentouttava loma! Hotelli on raikas, siisti ja puhdas, ja siellä on lämmin ja ystävällinen tunnelma. Koko henkilökunta oli hyvin avuliasta ja todella mukavaa. Palvelu oli aina erinomaista ja kaikilla oli hymy kasvoilla. Kahden hengen huoneestamme oli näköala uima-altaalle, ja huone oli hyvällä maulla sisustettu. Pidimme kovasti huoneen avarasta järjestyksestä ja kauniista maalauksista. Säilytystilaa oli juuri sopivasti ja vuoteet olivat mukavat. Suihkukaappi oli tyylikäs mutta epäkäytännöllinen, sillä osa vedestä valui suihkuseinämän raoista ja kasteli kylpyhuoneen lattian kokonaan. Olimme erittäin tyytyväisiä aamiaiseen sekä ravintolan ja baarin kohtuullisiin hintoihin. Tähän aikaan vuodesta ulkouima-altaan vesi tuntui hieman liian vilpoiselta meidän makuumme, mutta toisaalta lepotuoleista ei ollut pulaa. Tämä loma täytti reippaasti kaikki odotuksemme, ja haluaisimme mielellämme asua täällä toisenkin kerran. Ehdottomasti voin suositella tätä hotellia!

 
24.10.2021

Kirjoittanut Travelal0t2 Swindon, Yhdistynyt kuningaskunta

Great position

Lovely hotel right in the beach- friendly and helpful staff. Rooms were clean and well maintained and comfortable beds. I went with a friend but found it was mainly full of couples and a few families ( it wasn’t in school holidays) very few British staying there at the time but a nice mix of other Europeans. Walking distance into town along the promenade although about 2Km. Plenty of good tavernas nearby too - we noticed quite a few were on full board which is a shame when great places to eat nearby.