Huoneet

Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksinen kaksio parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus normaalista vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Pieni keittiö, jossa yksinkertainen keittiövarustus (ei keittiön pöytää). Vedenkeitin ja kahvinkeitin. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita on huurrettu lasi suihkun ja wc:n välillä. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus normaalista vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Pieni keittiö, jossa yksinkertainen keittiövarustus (ei keittiön pöytää). Vedenkeitin ja kahvinkeitin. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita on huurrettu lasi suihkun ja wc:n välillä. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuone Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus normaalista vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Pieni keittiö, jossa yksinkertainen keittiövarustus (ei keittiön pöytää). Vedenkeitin ja kahvinkeitin. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita on huurrettu lasi suihkun ja wc:n välillä. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.