Kokemuksia Aegean Pearl -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 27 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Kun maksoimme extraa privaatti uima-altaasta,joka varattiin suoraan respasta,kun tätä ei varatessa ollut edes ehdolla , oli oma uima-allas parasta!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-23


9 10:stä

+
Erittäin hyvä ja maukas ruoka. Ystävällinen palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-08-08


10 10:stä

+
Hyvä palvelu ja hyvä ruoka.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-17


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-17


9 10:stä

+
Oma allas ja erittäin ystävälliset tarjoilijat
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-30


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aegean Pearl -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

884 arvostelua
Erinomainen
 
528
Erittäin hyvä
 
269
Hyvä
 
60
Ei kovin hyvä
 
22
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

11.8.2019

Kirjoittanut reissaajagirl

Loisto hotelli

Ihana siisti hotelli, niin yleiset tilat kuin huonekin. Aamupala erittäin monipuolinen ja hyvä. Palvelu erittäin hyvää ja helposti lähestyttävää. Ranta todella lähellä, ja palvelua sai sielläkin. Ei pahaa sanottavaa.

 
25.7.2018

Kirjoittanut PiaJ667 Turku, Suomi

Ensiluokkainen palvelu

Hotelli, jossa kaikki toimii. Henkilökuntaa runsaasti ja kaikki todella ystävällisiä. Sekä huoneet että yleiset tilat erittäin siistejä, samoin allasalue ja ranta. Aamiainen erinomainen, valikoimaa runsaasti, myös erikoisruokavaliot huomioitu. Allasbaarista saa edullisesti maittavia pikkuannoksia lounaaksi. Runsaasti aktiviteetteja, jumppia, retkiä yms. Ainut pieni pettymys oli illallisbuffet, josta ei kreikkalaista ruokaa oikein löytynyt. Oli saksalaiseen makuun sovitettu. Kaiken kaikkiaan oikein positiivinen kokemus.

 
20.10.2016

Kirjoittanut Kristiina67

Apollomatkojen valmismatka syys-lokakuun vaihteessa 2016

Todella hyvä, rauhallinen ja siisti hotelli! Mukavan kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Ystävällinen henkilökunta ansaitsee erityismaininnan. Aamupalaravintolan Varvara oli ystävällisyyden perikuva ja ihminen oikeassa ammatissa. Aamupala monipuolinen ja runsas. Hotelli, johon voisin palata uudelleen!

 
20.12.2013

Kirjoittanut Anci2013 Tukholma, Ruotsi

Erittäin kaunis ja mukava hotelli

Asuin mieheni kanssa Sentido Aegean Pearlissa kahden viikon ajan viime lokakuussa, ja meillä oli todella ihana ja rentouttava loma! Hotelli on raikas, siisti ja puhdas, ja siellä on lämmin ja ystävällinen tunnelma. Koko henkilökunta oli hyvin avuliasta ja todella mukavaa. Palvelu oli aina erinomaista ja kaikilla oli hymy kasvoilla. Kahden hengen huoneestamme oli näköala uima-altaalle, ja huone oli hyvällä maulla sisustettu. Pidimme kovasti huoneen avarasta järjestyksestä ja kauniista maalauksista. Säilytystilaa oli juuri sopivasti ja vuoteet olivat mukavat. Suihkukaappi oli tyylikäs mutta epäkäytännöllinen, sillä osa vedestä valui suihkuseinämän raoista ja kasteli kylpyhuoneen lattian kokonaan. Olimme erittäin tyytyväisiä aamiaiseen sekä ravintolan ja baarin kohtuullisiin hintoihin. Tähän aikaan vuodesta ulkouima-altaan vesi tuntui hieman liian vilpoiselta meidän makuumme, mutta toisaalta lepotuoleista ei ollut pulaa. Tämä loma täytti reippaasti kaikki odotuksemme, ja haluaisimme mielellämme asua täällä toisenkin kerran. Ehdottomasti voin suositella tätä hotellia!

 
24.9.2022

Kirjoittanut lizzykb Sherburn in Elmet, Yhdistynyt kuningaskunta

Nice Hotel

Stayed here for 10 nights , the hotel was spotless and the staff were extremely friendly. I agree with previous comments the bathroom set up is a bit unusual..but as a couple it worked for us. Breakfast was fantastic with a good selection of fresh food..didn’t eat at the snack bar but could see the food was amazing, we did have several drinks/ cocktails at the hotel bar which were very reasonably priced. The hotel is linked to the 4 star sister hotel next door and I couldn’t see the difference between the 2. My own grumble is on the last 2 days of our stay the hotel started to move reserved towels from sunbeds this in my opinion caused a very unnecessary argument between a hotel guest and the hotel management.. it felt very uncomfortable, to be witnessing such an event The reserving of sun beds is always a tricky one and in my opinion the reserving in the morning was not an issue it was the people who left them for hours during the day whilst they visited the beach.. we never had an issue getting sunbeds.