Kokemuksia Sonio Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 23 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Yleinen siisteys ja 3 parveketta
-
Ei tarvi parannusta

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


9 10:stä

+
siisteys , hyvä palvelu
-
no enpä keksi ... mitään vikaa ei ollut ...

Vahvistettu asiakas: 2021-08-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sonio Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

248 arvostelua
Erinomainen
 
175
Erittäin hyvä
 
58
Hyvä
 
9
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

11.6.2019

Kirjoittanut MatOili

Paras lomamatkahotelli!

Oltiin kesäkuu 19 eka viikko tässä hotellissa, sijainti on erinomainen lähellä rantaa ja lähellä kaikkea muutakin. Bussit kulkee vierestä, rafloja riittää alueella ja turistikamaa myynnissä. Huone oli studiotyyppinen, siisti ja varustelu kerrankin moitteeton, löytyi kahvinkeitin, mikro, liesi, jääkaappi ja riittävästi astioita. Ilmastointi kuului hintaan ja wifi toimi hyvin koko alueella hotellista rantaan asti. Hotellin omistaja Sofia oli ystävällinen kuten muukin henkilökunta. Ravintolan ruoka oli tosi maukasta, hinta-laatusuhde kohdillaan. Tänne tulisin vastakin, kiitos tästä kokemuksesta! Oili ja Juha

 
2.6.2019

Kirjoittanut TiiaL119 Vantaa, Suomi

Mukava hotelli

Olimme ensimmäisiä asukkaita huhtikuussa. Kaikki oli laitettu valmiiksi ja vastaanotto oli erittäin hyvä! Huone ylitti odotukset. Sijainti myös hyvä, rannan läheisyydessä. Ei päästy kokeilemaan ravintolaa koska oli kiinni sesongin ulkopuolella.

 
17.11.2018

Kirjoittanut tattara

kevään ensimmäinen lento kuopiosta

Ensimmäinen Kreikan matka tehtiin isolla porukalla, oli lapsia ja aikuisia. (9hlö) Hotelli hyvällä paikalla, huoneet mukavan kodikkaat ja siistit, ihana henkilökunta. Tykästyimme Sonioon niin paljon että puolet meidän seurueesta palaa takaisin toukokuussa -19.

 
13.10.2018

Kirjoittanut Eija R

Sesongin viimeisiä viikkoja 2018

Hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa,hyvällä paikalla.Huoneet juuri remontoitu ja osa huoneista kalustettu uudelleen.Wifi toimi hyvin ja huoneet olivat siistejä. Hotellin kulmalta lähtee linja-auto Haniaan, jos haluaa isomman kaupungin sykkeeseen.Aamupala hotellin ravintolassa rannalla oli riittävä.Suosittelemme ruokailua ko.ravintolassa-etenkin savulohipasta oli erinomaista.

 
5.10.2018

Kirjoittanut karoliina1 Kaarina, Suomi

Ihana hotelli

Erinomainen huoneistohotelli, todella siisti. Lähellä rantaa, rauhallinen, joinakin iltoina musiikki kuului jostain rantaravintolasta. Ollessamme siellä oli aika sateista, ajattelimme mennä syömään hotellin rantaravintolaan. Se oli kuitenkin aika pieni koska ulkotilat eivät olleet käytettävissä, tarjoilija tuli ovelle ja kysyi onko meillä varausta, ei, ja ovi kiinni nenän edestä. Ei kysytty tehtäisiinkö vaikka varaus huomiselle. Lounaalla käytiin 2 kertaa mutta eipä ollut ruuassa kehumista, perusmättöä eli oli hyväkin ettemme päivälliselle sinne päässeet. Kun oli aurinkoisia päiviä niin oli ravintola lähellä kun jäimme hotellin kohdalle rantatuoleihin. Hinta 6€ / 2 tuolia ja varjo. Itse hotelli ja sen kohdalla oleva ranta mahtavia.Erittäin ystävällinen henkilökunta. Kauppa heti pääkadulla, oli helppo noutaa itse aamiaistarvikkeet.