Kokemuksia Porto Platanias Luxury Selection -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 22 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


9 10:stä

+
Sijainti, palvelu hotellin aamiainen ja muu ruoka
-
Siivousajat vaikka käytit hienoa järjestelmää milloin voi tulla siivoamaan ei toiminu ja esim välil pyyhkeet viety muttei uusia tuotu olit suihkussa ilman pyyhettä.pisti harmittamaan tuon tasoisessa hotellissa ja toinen asia olikun lentomme lähti illalla kysyimme saisimmeko pitää huoneen klo 16.00 lisämaksua vastaan ei onnistunu vaan sanottiin että kaikki huoneet täynnä vaikka meidän huone siivottiin eikä klo 17.00 mennessä tullut ketään ja booking.com näytti 2 vapaata huonetta.?

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


9 10:stä

+
Vastaremontoitu hotelli oli ehdottomasti raikas ja uuden karhea. Hotelli oli sopivan kokoinen ihmismäärältään ja allasalueet olivat kivat. Aamiaiselta oli ihanat näkymät merelle. Aulahenkilökunta oli aina yhtä iloinen ja avulias, heistä jäi jokaisella kerralla hyvä fiilis.
-
Aamiaishenkilökunta omasi heikon englannin kielen ja jokaisen aamuteen/kahvin sekä appelsiinimehun tilaaminen tuotti hankaluuksia. Välillä niitä sai odottaa jopa aamiaisen puoleen väliin, vaikka niitä oli pyydetty kolmeltakin eri henkilöltä. Kuulemma asiakkaiden olisi pitänyt osata kysyä oikealta henkilöltä. Tähän hotellin tulisi ehdottomasti kiinnittää huomiota, sillä joka aamuinen vääntäminen oli ärsyttävää.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-03


Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.