Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Kaikissa huoneissa on jääkaappi ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Osasta huoneita rajoitettu merinäköala tai täysi merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Viihtyisiä, eri kokoisia kahden hengen huoneita kahdessa tasossa. Erillinen makuuhuone yläkerrassa, kylpyhuone ja vuodesohva alakerrassa. Kaikissa huoneissa on jääkaappi ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Näkymä uima-altaalle. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kaksio

Tilavia ja raikkaita kaksikerroksisia kaksioita, joissa erillinen makuuhuone yläkerrassa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Wc. Yläkerrassa kylpyhuone suihkulla, alakerrassa kylpyhuone ammeella. Parveke tai terassi. Ulkotila, joiden koko vaihtelee. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio

Tilavia ja raikkaita kaksioita, jotka on sisustettu eri tyylein. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Ulkotila, joiden koko vaihtelee. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle.

Perhehuone

Viihtyisiä perhehuoneita, joissa on kaksi vuodetta. Neljän hengen yöpyminen perhehuoneessa on mahdollista, mikäli neljäs henkilö on lapsi, jolle ei tarvita omaa vuodetta. Kaikissa huoneissa on jääkaappi ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Osa huoneista on maatason alapuolella. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle

Yksiö

Tilavia ja raikkaita yksiöitä, jotka on sisustettu eri tyylein. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Ulkotila, joiden koko vaihtelee. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle / 2-3 hengelle.