Porto Platanias Beach & Spa

 • Lähellä rantaa
 • Uudet padel-kentät
 • All Inclusive lisämaksusta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Porto Platanias Beach & Spa on viityisä ja korkeatasoinen lomakeidas. Täällä asut aivan rannan äärellä ja lähellä Plataniaksen vilkasta keskustaa ravintoloineen, baareinen ja kauppoineen. Henkilökunta huolehtii lomasi onnistumisesta, joten saat keskittyä lataamaan akkuja auringossa, käydä ryhmäliikuntatunnilla, nauttia hyvästä ruoasta sekä piipahtaa hemmoteltavana hotellin ensiluokkaisessa spassa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2‒3 hengelle. Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita 2-4 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Perhehuoneita 2‒4 hengelle, joista 1 lapsi. Yksiöitä 1 hengelle / 2-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Useita altaita, siivous joka päivä, ruoka ja juomavalikoimat hyvät
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1344 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Porto Platanias Beach & Spa tasokas hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla rannan äärellä ja lähellä Plataniaksen keskustaa. Täällä nautit mukavasta lomasta tasokkaassa ympäristössä. Hotellin alueella on useita allasalueita, joista voit valita mieluisimman. Kaikilla allasalueilla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Yksi uima-altaista on varattu aikuisille ja nälän yllättäessä allasbaareista löytyy syötävää. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta Allaspyyhkeet noudetaan hotellin minimarketista panttia vastaan.

Porto Platanias Beach koostuu kolmesta eri hotellista; Porto Platanias Beach & Spa, Plaza di Porto sekä Casa di Porto, jolloin kaikki palvelut ovat asiakkaiden käytettävissä. Porto Platanias Beach & Spa:n sekä Plaza di Porto -hotelliosan huoneistot varataan nyt Porto Platanias Beach & Spa: n kautta, Casa di Porton huoneistoja pääset varaamaan täältä.

Hotellialueella on kaksi uutta padel-kenttää sekä yksi tenniskenttä. Kenttien varaus (lisämaksusta) sekä välineiden vuokraus vastaanotosta.

Buffetaamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa, josta on kauniit näkymät merelle ja pienelle Ágioi Theódoroi-saarelle, tämä maisema on yksi Plataniaksen tunnetuimmista (huoliteltu pukeutuminen illallliselle). Snackbaari ja kioski palvelevat päiväsaikaan, jos kaipaat pientä syötävää.

Hotellin spa on yksi Kreetan parhaista, siellä on muun muassa sisäuima-allas, sauna ja jacuzzi. Lisäksi tarjolla on hierontoja sekä erilaisia kylpylähoitoja (ikäraja 16 vuottaja, spa lisämaksusta). Kun kaipaat liikuntaa, kuntosali on käytössäsi maksutta (ikäraja 16 vuotta), lisäksi aktiviteetteja, kuten rantalentopalloa, aqua aerobiciä sekä vesiurheilulajeja (vesiurheilulajit isämaksusta). Biljardi ja pingis lisämaksusta. Hotellin englanninkielinen lastenkerho kuutena päivänä viikossa 5–12-vuotiaille. Nuoremmat lapset vanhempien seurassa. Maksuton wifi sekä leikkipaikka pienille lapsille.

Voit varata pinnasängyn sekä rattaat käyttöösi ennakkoon. Suosittelemme varausta ennakkon matkavarauksen yhteydessä, jotta voimme taata saatavuuden.

Hissi vain hotelliosassa. Noin 50-150 metriä rantaan riippuen siitä, missä päin hotellia asut, rannalle mennessä on ylitettävä tie. Paikallista liikennettä, jonka äänet voidaan kokea häiritsevinä joissakin huoneissa.

Ateriat

Aamiaispöytä. All Inclusive ja puolihoito lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Suppea varhaisaamiainen klo 4.00–7.00. Varhaisaamiainen on tilattava edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä.
 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00.
 • Lounaspöytä, klo 13.00–14.30.
 • llallispöytä, klo 19.00–21.30. Edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.
 • Välipalaa (voileipiä, pizzapaloja, hedelmiä, leivonnaisia, jäätelöä) klo 10.30–12.30.
 • Kahvi/tee ja kakkua klo 15.00–17.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia klo 10.00–23.30.
 • Kevyttä iltapalaa (esim. keittoa) klo 23.00-00.00
 • Myöhäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä välipalaa ja yksinkertaisia annoksia baarissa.
 • Mahdollisuus tilata piknik kori lounaan sijaan. Tilaukset viimeistään edellisenä päivänä klo 20.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Altaat lämmitetty 14.4.-30.5. sekä 30.9.-30.10. Lämmitetty sisäallas spa-osastolla koko kauden ajan. Spa-osastolle maksettava sisäänpääsymaksu.

Hotelli koostuu useasta rakennuksesta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Yksiöt ovat varattavissa 1 hengelle kesäkaudella 2022.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa