Minoa Palace Resort & Spa

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Lähellä rantaa
  • Huoneita omalla altaalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Minoa Palace Resort -hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Plataniaksen laitamilla. Hotellialue koostuu kahdesta rakennuksesta, joilla molemmilla on omat allasalueet. Liikettä päivään tuovat erilaiset aktiviteetit. Hotellin ravintolat tarjoavat erinomaista ruokaa.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Kahden hengen huoneita bungalow-puutarhassa 2–4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurehko kahden hengen huoneita (Imperial-rakennuksessa) 2-3 hengelle (yli 12 vuotiaille). Kahden hengen huoneita uima-altaalla 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, ylellinen
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1526 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Raikas hotelli Plataniaksen laitamilla. Hotellissa on suuri ja viihtyisä allasalue neljällä altaalla sekä erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu niin altaalla kuin rannalla.

Hotelli koostuu kahdesta osasta joiden välillä kulkee autotie. Päärakennus on rakennettu vuonna 2000 ja Imperial-rakennus vuonna 2008. Rakennusten välilllä kulkee kävelysilta. Imperial-rakennus on lähimpänä rantaa. Useita palveluite kuiten huonepalvelu ja oleskeluhuone, jossa tv. Useita ravintoloita ja baareja. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista (miehillä pitkät housut). Aamiainen tarjoillaan siinä rakennuksessa jossa majoitutaan. Täysihoidoin varanneille vieraille tarjoillaan lounaspöytä Imperial-rakennuksessa. Täysihoidon ja puolihoidon varanneille tarjoillaan illallinen pääravintolassa, joka sijaitsee päärakennuksessa. Snackbaari. Riippuen osallistujien määrästä, järjestetään hotellilla maksuttomia ruoanlaittotunteja ja viininmaistelua lisämaksusta.

Leikkipaikka. Lastenkerho 4-12 -vuotiaille. Korukauppa, matkamuistomyymälä ja kampaaja. Spa, hieronta ja hoidot lisämaksusta (ikäraja spassa on 16-vuotta). Jacuzzi, höyrysauna ja sauna lisämaksusta. Sisäallas. Kuntosali (ikäraja 16 vuotta), tennis, minijalkapallo ja pöytätennis. Elävää musiikkia kahdesti viikossa. Maksuton wifi koko hotellialueella. Lastenvahtipalvelu pyynnöstä ja lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on korkeuseroja. Läpikulkuliikennettä. Etäisyys rannalle 0-200 metriä riippuen huoneen sijainnista. Plataniaksessa on suuri tarjonta ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Aamiaispöytä. Täysi- tai puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotellin kahta rakennusta yhdistää tien yli kulkeva kävelysilta. Imperial rakennus sijaitsee rannan puolella ja päärakennus toisella puolen tietä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Hotellissa ei ole lastenkerhoa kaudella 2019.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus