Kahden hengen huone

Raikkain sävyin sisustettuja kahden hengen huoneita parivuoteella päärakennuksessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Tervetulopaketti, joka sisältää viiniä, vettä ja hedelmiä. Tv. Minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäkymä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huoneita bungalow-puutarhassa

Tilavia kahden hengen huoneita bungalowissa, jotka sijaitsevat päärakennusta vastapäätä olevissa kaksikerroksisissa bungalow-rakennuksissa. Parivuode tai erilliset vuoteet, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen lapsille, joista toinen on kokoontaitettava vuode. Tervetulopaketti, joka sisältää viiniä, vettä ja hedelmiä. Tv. Minibaari lisämaksusta. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huoneita omalla altaalla

Suuria ja raikkaita kahden hengen huoneita Imperial-rakennuksessa. Huoneissa on maaterassi omalla altaalla. Lisävuode mahdollisuus vuodesohvasta. Tervetulopaketti joka sisältää viiniä, vettä ja hedelmiä. Puhelin ja tv sekä radio. Minibaari lisämaksusta. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua Minoa Palace Resortissa, muttet välitä suurista tiloista tai maisemista. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Raikkain sävyin sisustettuja kahden hengen huoneita Imperial-rakennuksessa. Tervetulopaketti, joka sisältää viiniä, vettä ja hedelmiä. Puhelin ja tv sekä radio. Minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Terassi tai parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Huomioithan, että huoneisiin on mahdollista majoittua vain yli 12 -vuotiaat. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle (ikäraja 12 vuotta)

Yhden hengen huone

Raikkain sävyin sisustettuja yhden hengen huoneita päärakennuksessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Tervetulopaketti, joka sisältää viiniä, vettä ja hedelmiä. Tv. Minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.