Minoa Palace Resort & Spa

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Lähellä rantaa
  • Huoneita omalla altaalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Minoa Palace Resort -hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Plataniaksen laitamilla. Hotellialue koostuu kahdesta rakennuksesta, joilla molemmilla on omat allasalueet. Liikettä päivään tuovat erilaiset aktiviteetit. Hotellin ravintolat tarjoavat erinomaista ruokaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Kahden hengen huoneita bungalow-puutarhassa 2–4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurehko kahden hengen huoneita (Imperial-rakennuksessa) 2-3 hengelle (yli 12 vuotiaille). Kahden hengen huoneita uima-altaalla 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

palvelu hyvää ja ystävällistä, myös tarjoilut ensiluokkaisia
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1581 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Raikas hotelli Plataniaksen laitamilla. Hotellissa on suuri ja viihtyisä allasalue neljällä altaalla sekä erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu niin altaalla kuin rannalla.

Hotelli koostuu kahdesta osasta joiden välillä kulkee autotie. Päärakennus on rakennettu vuonna 2000 ja Imperial-rakennus vuonna 2008. Rakennusten välilllä kulkee kävelysilta. Imperial-rakennus on lähimpänä rantaa.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Ravintoloissa tulee olla siistit vaatteet illallisella. Aamiainen tarjoillaan rakennuksessa, jossa majoitutaan, ja täysihoidon varanneet asiakkaat syövät lounasbuffetin Imperial -rakennuksessa. Asiakkaat, jotka ovat varanneet täysi- tai puolihoidon, syövät buffetillallisen päärakennuksen pääravintolassa. Alueella on myös snackbaari, ja osallistujamäärästä riippuen hotelli järjestää maksuttomia ruoanlaittokursseja ja viininmaistajaisia.

Kuntosali toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat asiakkaat, ja tarjolla on myös tennistä, minijalkapalloa ja pöytätennistä. Pienimmille on leikkipaikka. Spa-alueella jacuzzi, höyrysauna ja sauna lisämaksusta (ikäraja 16 vuotta). Elävää musiikkia kahdesti viikossa. Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä. Plataniaksessa on suuri tarjonta ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Ateriat

Aamiaispöytä. Täysi- tai puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

  • Hotellin kahta rakennusta yhdistää tien yli kulkeva kävelysilta. Imperial rakennus sijaitsee rannan puolella ja päärakennus toisella puolen tietä.
  • Etäisyys rannalle vaihtelee 0-200 metrin välillä riippuen siitä, missä hotellirakennuksessa majoitut.
  • Hotellialueella on tasoeroja.

Kausikohtaista huomioitavaa

Hotellin sisäallas, spa ja jacuzzi eivät ole käytössä kesäkaudella 2021.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.