Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita avoimella pohjaratkaisulla. Makuuhuone yläkerrassa ja kaksi erillistä vuodetta sekä lisävuode. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö skeä mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen alakerrassa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku ja wc, alakerrassa kylpyhuone, jossa amme ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä.

Kaksio

Eri kokoisia kaksioita, joiden sisustus ja pohjaratkaisu vaihtelee. Erillinen makuuhuone ja kaksi vuodetta tai parivuode sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalta. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-41 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä.

Yksiö

Eri kokoisia yksiöitä, joiden sisustus ja pohjaratkaisu vaihtelee. Kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.