Huoneet

Kaksikerroksinen kaksio

Valoisia huoneistoja, joissa on avoin pohjaratkaisu. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö alakerrassa sekä makuuhuone yläkerrassa kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero (ilmastointi vain makuuhuoneessa). Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi joiden koko vaihtelee. Sisäänkäynti ja ulkotila maan tasolla. Pienet, kapeat portaat, jotka yhdistävät kerrokset. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio

Valoisia huoneistoja, joissa yhdistettu olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero (ilmastointi vain olohuoneessa). Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/Suihku ja wc. Parveke tai terassi joiden koko vaihtelee. Osassa huoneistoja on merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Valoisia yksiöitä minikeittiöllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, joiden koko vaihtelee. Osa jaettuja. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 20-23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle