Indigo Mare - Kesä 2021

  • Lähellä rantaa
  • Kolmioita jopa kuudelle hengelle
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Indigo Maren tunnelma on vieraanvarainen, mukava ja rauhallinen. Täällä lomailet aivan lähellä rantaa ja kun kaipaat vaihtelua rantapäiviin, voit viettää päivää hotellin allasalueella. Illalla on mukava tehdä kävelyretki kylään.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti, hyvä aamiainen. Isot huoneistot
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 313 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Indigo Marella on paljon skandinaavisia kanta-asiakkaita, jotka palaavat hotelliin kerta toisensa jälkeen. Hotelli sijaitsee aivan rannan äärellä ja keskustaan on kävelymatka. Allasalueella uima-allas sekä erillinen lastenallas. Allaspyyhkeitä lisämaksusta. Allasalueella on muutamia maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja ja allasbaari. Pieni leikkipaikka. Minimarket. Pelihuone, jossa biljardia, jalkapallopeli ja pöytätennis lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Sauna lisämaksusta, varataan vastaanotossa. Internetnurkkaus vastaanoton lähellä, jossa olevien tietokoneiden käyttö maksutta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Ravintola ja baari. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 m päässä hotellista ja matkalaukut tulee kuljettaa hotellille itse. Paikallista liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaispöydän ja illallisen. Illallinen tarjoillaan valmiista menusta, joka koostuu useista alkupaloista, lämpimistä annoksista ja jälkiruoista. Joskus ateriat saatetaan tarjoilla noutopöydästä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.