Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella/minikeittiöllä Osassa huoneistoja neljännen henkilön tulee olla 2-11-vuotias lapsi. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Satelliitti-tv. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta (kesä 20). 2020 remontoitu suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio

Kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella/minikeittiöllä. Huoneistoissa maaparvekkeella tulee kolmannen ja neljännen henkilön olla 2-11-vuotiaita lapsia. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Satelliitti-tv. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta (kesä 20). 2020 remontoitu suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 45-55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle/2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksinkertaisia yksiöitä minikeittiöllä, missä keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Satelliitti-tv. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta (kesä 20). 2020 remontoitu suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.