Agapi

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Agapi sijaitsee aivan Plataniaksen keskustassa. Hotellissa on pieni allas ja rannalle 300 metrin kävelymatka. Terassilta voit illan tullen nauttia kauniista auringonlaskusta.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-6 hengelle/2-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen siisti pieni hotelli.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 18 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vanhempi huoneistohotelli, jossa on vain 12 huoneistoa. Vastaanotolla on rajoitetut aukioloajat ja hotellissa on allas lastenosiolla sekä kattoterassi maksuttomalla wifillä ja kauniilla merinäköalalla. Portaita hotellialueella ja huoneissa. Lentokenttäkuljetus pysähtyy päätielle, noin 70 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse. Läheisen kadun liikenteen ja iltaelämän äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotolla on rajoitetut aukioloajat.

Kausikohtaista huomioitavaa

Ilmastointi lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.