Lamon

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Perheomisteinen Lamon sijaitsee hiekkarannalla Plakiaksessa, kävelymatkan päässä keskustasta. Allasalueelta ja ravintolasta on näkymät merelle. Hotellin takana nurmikolla sijaitsee leikkipaikka perheen pienimmille. Plakiaksen keskustasta löytyy eloisa rantakatu ravintoloineen ja baareineen.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 7 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 174 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteinen Lamon sijaitsee Plakiaksen hiekkarannalla. Hotelli on saanut nimensä omistajan arkeologisten löytyjen mukaan yhdestä Kreetan 147 muinaisesta kylästä, jonka nimi on Lamon. Allasalueella on allasalue aurinkotuoleineen ja varjoineen. Tien toisella puolella sijaitsee ranta. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja se on tarjolla hotellin ravintolassa. Maksuton wifi hotellialueella. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Tabletteja ja kannettavia tietokoneita lainattavissa lisämaksusta. Hotellin takana on leikkipaikka. Lamon sijaitsee hyvällä paikalla Plakiaksessa kävelymatkan päässä keskustasta. Kylästä löytyy ravintoloita, kahviloita, pieniä kauppoja ja ruokakauppoja. Bussipysäkki ja takseja noin 50 metrin päässä. Mikäli haluat lähteä muille alueen rannoille, lähistöltä löytyy Souda, Damnoni ja tunnettu Prevelin palmuranta.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.