Alianthos Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Mikäli etsit hotellia rannalta, Alianthos Beach on oikea valinta! Plakiaksessa sijaitseva hotelli sijaitsee pitkällä hiekkarannalla, jossa merivesi kimmeltää kristallinkirkkaana. Lyhyen kävelymatkan päässä odottaa Plakiaksen rantakatu ravintoloineen ja baareineen.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 100 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rantahotelli Alianthos Beach sijaitsee viihtyisässä Plakiaksessa Kreetan etelärannikolla. Hotelli sijaitsee pitkällä hiekkarannalla, jossa merivesi on kristallinkirkasta. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Lähistöltä löytyy myös muita rantoja kuten Amoudi, Amoudaki, Souda ja Damnoni. Prevelis-ranta palmupuineen on noin 7 km päässä. Naapurihotelli Alianthos Gardenin allas on maksutta käytettävissä. Wifi yleisissä tiloissa.

Hotellin ravintolassa on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista. Kerran viikossa kreikkalainen ilta elävällä musiikilla. Plakiaksen keskustaan on kävelymatka ja täältä löytyy mukavasti ravintoloita, baareja ja viihdettä.

Ateriat

Puolihoito.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus