Alegria Beach Resort

apollo mondo family

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa Alegria Beach Resortiin, joka on Apollo Mondo Family -hotellimme Plakiaksessa Kreetalla! Nauti perhelomasta aivan rannalla, useista altaista, ravintoloista ja aktiviteeteista. Lapsille on tarjolla hauskaa puuhaa Pollyn & Minon kanssa, millä välin voit nauttia laadukkaasta kahvista Mondo Caféssa tai maksuttomasta ryhmäliikuntatunnista. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla All Inclusiven!

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 

Kesän hauskin ateriaetu!

Lapset (2-11 vuotta) syövät maksutta kesällä 2021 kaikissa Apollo Mondo Family -hotelleissa, kun aikuiset ostavat lisämaksulliset ateriat (koskee vain uusia varauksia).


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kaksioita 1-4 hengelle. Yksiöitä omalla altaalla 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 1-4 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 1-3 hengelle. Kaksioita jaetulla altaalla 1-4 hengelle. Kolmioita 4-8 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 15 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alegria Beach Resort on uusin tulokas Apollo Mondo Family -hotelliemme joukkoon Kreetalla. Tässä hiljattain rakennetussa modernissa ja tyylikkässä hotellissa viihtyy koko perhe. Nauti lomasta rannan vierellä, kävelyetäisyyden päässä Plakiaksesta.

Suuri allasalue ja kaunis ranta

Alegria Beach Resortissa on kaksi allasta, joista toinen on lämmitetty lokakuusta huhtikuuhun. Perheen pienimmille vesipedoille on oma lastenallas. Ranta on saanut EU:n Sinisen Lipun kristallinkirkkaiden vesiensä ansiosta. Sekä rannalla että altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Nälän yllättäessä voi sekä rantabaarista että allasbaarista tilata jotain kevyttä.

Hyvää ja terveellistä ruokaa

Hotellin pääravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Lisäksi kaksi à la carte -ravintolaa sekä useita baareja. Pidetyssä kahvi -ja mehubaarissa Mondo Caféssa tarjoillaan erityisen maukasta kahvia, herkullisia mehuja lapsille sekä leivonnaisia. Lisää herkkuja löytyy hotellin omasta brasseriesta.

Ohjelmaa lapsille Pollyn & Mino kanssa

Alegria Beach Resort on lasten leikkiparatiisi. Täällä on monipuolinen aktiviteettiohjelma, johon sisältyy esimerkiksi Apollon oma lastenkerho Club Polly & Mino ja uimakoulu skandinaavisten uimaopettajien johdolla. Lue lisää lastenkerhosta Club Polly & Mino ja Swim School by Apollo. Hotellilla on mahdollista törmätä lasten suosikkeihin Pollyyn ja Minoon. Voit myös yllättää lapset tilaamalla heille Pollyn & Minon vierailun hotellihuoneeseen.

Liikunta hotellissa

Alegria Beach Resortissa on tarjolla hyvät liikuntamahdollisuudet. Täällä treenaat maksuttomalla kuntosalilla ja voit osallistua neljälle ryhmäliikuntatunnille päivän aikana maksutta, sekä aamujoogaan 3-5 kertaa viikossa skandinaavisten ohjaajien johdolla. Hotellilla on lisäksi mahdollisuus pelata beach volleyta ja rantajalkapalloa, vesijumppaa ja aerobiccia tai lähteä juoksulenkille. Padel lisämaksusta. Rannalla on vesiurheilulajeja lisämaksusta. Kävelysauvat lainattavissa panttimaksua vastaan palvelupisteeltä. Lisäksi juoksuvaunuja. Hemmottele itseäsi hieronnalla tai spa -hoidolla (lisämaksusta). Täällä on myös sauna, hamam ja jacuzzi.

Lisätietoja

Maksuton wifi koko hotellialueella ja vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Kolme kertaa viikossa elävää musiikkia ja esityksiä. Plakiaksen keskusta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, täällä on useita viihtyisiä ravintoloita, leipomoita ja putiikkeja. Mikäli haluat tutustua lähialueisiin omatoimisesti, sijaitsee bussiasema heti hotellin ulkopuolella.

Täällä voit lukea lisää Apollo Mondo Family -hotelleista.

Ateriat

Huoneistot: Ei aterioita. Huoneet: Aamiaispöytä.

All Inclusive, puolihoito ja aamiainen lisämaksusta.

All Inclusive

 • Varhainen aamiainen, klo 05.00-07.15.
 • Amerikkalainen aamiainen, klo 07.15-10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-10.30.
 • Kansainvälinen lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Kahvia ja kakkua kahvilassa, klo 16.00-18.00.
 • Jäätelöä kahvilassa, klo 10.00-18.00.
 • Kansainvälinen illallispöytä pääravintolassa, klo 18.30-21.00.
 • Teemailta kerran viikossa pääravintolassa, klo 18.30-21.00.
 • Iltapalaa kahvilassa, klo 23.00-00.00.
 • Aamiais -tai lounaskori pyynnöstä.
 • Maksuton sauna, hamam ja jacuzzi (varattava ennakkoon).
 • Maksuton koesukellus kerran viikossa (varattava ennakkoon).
 • Happy hour sisältäen kansainvälisiä juomia.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta sekä paikallisia ja kansainvälisiä juomia, klo 10.30-23.00.

All Inclusive on voimassa kotiinlähtöön asti.

Kausikohtaista huomioitavaa

Vallitsevan tilanteen vuoksi hotellin spa ja kuntosali ovat suljettuina kesällä 2021.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Apollo Mondo Family Resorts
 • Lastenkerho ja uimakoulu
 • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Mondo Food & Beverage
 • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton wifi