Kokemuksia Creta Princess Aquapark & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Creta Princess Aquapark & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

2069 arvostelua
Erinomainen
 
1064
Erittäin hyvä
 
628
Hyvä
 
258
Ei kovin hyvä
 
75
Huono
 
44

Viimeisimmät 5 arviota

19.10.2019

Kirjoittanut MikkoO95 Suomi

Syysloma

Todella kiva hotelli. Ruuat olivat loistavat ja vaihtuivat hyvin päivittäin. Allasosasto ja koko hotelli olivat siistejä. Ainoat minukset ovat, että huoneiden seinät ovat ”ohuet”. Äänet kantautuvat toisista huoneista sekä se, ettei altaita ole lämmitetty. Merivesi oli lämpimämpää kuin altaiden vesi

 
11.10.2019

Kirjoittanut piiaj102

Lomamatka Kreetalle

All inclusive hotelli rauhallisella Malemen alueella. Siisti, kaunis ja hyvinhoidettu hotellialue. Ruuat aivan loistavia. Erilaisia teemailtoja ja lapsille oma pöytä, missä nakkeja, nugetteja ja kalapuikkoja. Mukavat liukumäet, iso allasalue ja lastenaltaat. Ranta ei kovin kummoinen. Ainut miinus tulee huoneesta, mikä on toivottoman pieni perheelle. Onneksi emme vietä huoneessa juurikaan aikaa lomalla.

 
17.6.2019

Kirjoittanut Macax_88

Ihana paikka

Oltiin viikko perheen kanssa. Liukumäet oli huippu juttu lapsille. Ruoka oli hyvää ja saatavilla koko ajan joko pääravintolassa tai ranta baarissa. Henkilökunta iloisia ja palvelualttiita. Bussi pysäkki lähellä joten Hanian keskustaan ja Plataniakseem pääsi helposti käymään. Ehdottomasti tullaan uudestaan. Pikku kauppoja lähellä.

 
6.7.2018

Kirjoittanut 420igorn

Tyytyväinen

Hotelli on todella hyvä. Lapsille ja koko perheelle löytyy tekemistä! Ruuasta ja juomista ei ole puute, kaikkea on tarjolla ilta myöhään saakka! Tarpeen vaatiessa pääse Hanian keskustaan pilkkahinnalla hotellin edestä lähtevällä bussilla. Todellakin tullaan tänne uudestaan!

 
23.5.2018

Kirjoittanut sinip2016 Hämeenlinna, Suomi

Ok, mutta ei neljä tähteä

Vietimme viikon tässä hotellissa ja olimme hiukan pettyneitä. Ensinnäkin hotellihuoneiden seinät olivat kuin paperia. Jopa naapurin kuorsaus kuului läpi. Jos osaisin saksaa, niin olisin tiennyt mistä viereisen huoneen asukkaat keskustelevat. Palvelua ei ollut ravintoloissa ollenkaan. Juomat haettiin hanoista itse, olut oli väljähtänyttä, drinkit mitäänsanomattomia. Osa henkilökunnasta oli hiukan tylyn oloisia. Eivät vaivautuneet edes katsomaan silmiin puhuessaan asiakkailleen. Myöskään ruoka ei ollut kovin erikoista. Lapsille oli vaikeaa löytää mieleistä syötävää. Hotellille oli ilmoitettu joka illalle eri ruokateema ja viimeisenä iltanamme sen piti olla Gourmet. Samana päivänä tämä kuitenkin vaihdettiin kesken päivän ja söimmekin sitten samaa ruokaa kuin pari iltaa aiemmin. Iltaohjelma hotellilla oli amatöörimäistä. Emme viitsineet seurata yhtäkään iltaohjelmaa loppuun asti. Yhtenä päivänä allasalueella järjestettiin yllätysohjelma Pirates of the Caribbean-hengessä ja se oli ainoa hieno esitys. Hotellin parhaat puolet rajoittuvat allasalueeseen, joka oli ihan kiva ja monipuolinen. Isommille lapsille löytyi vesiliukumäkiä ja pienemmille oli kaksi erillistä lastenallasta. Kiva asia lapsille oli myös tunnin ajan päivällä tarjottavat hattarat ja popcornit. Hotelli on vanha ja kulunut ja kaipaa selvästi uusimista; rikkinäisiä lamppuja, ammeista puuttui tulpat, joten lapset eivät päässeet kylpemään. Silitysrautaa ei saanut huoneeseen, koska se oli respan mukaan vaarallinen ym... Viimeisenä päivänämme olisimme menneet pelaamaan minigolfia, mutta aina mailat (joita oli kolme koko hotellissa) olivat hukassa, tai sitten kun mailat löytyivät, ei löytynytkään enää palloa. Kerrassaan surkeaa palvelua! Emme suosittele tätä hotellia. Etenkään, jos odotat neljän tähden tasoa. Tästä lähin matkaamme Turkkiin. Sieltä saa samalla hinnalla viiden tähden luxushotellin, jossa ollaan ystävällisiä ja palvellaan asiakasta.