Avra Imperial

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Avra Imperial on elegantti hotelli pittoreskin Kolymbarin rannalla Kreetalla. Täällä on suuri allasalue, kaunis ranta, useita ravintoloita ja ylellinen spa. Varaa deluxe -huone merinäköalalla ja nauti näkymistä suoraan huoneesta.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior -huoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -sviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -sviittejä omalla altaalla 2-4 hengelle, josita 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1760 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Avra Imperial on korkeatasoinen hotelli pittoreskissa ympäristössä Kreetan Kolymbarissa. Hotellin design on saanut vaikutteita vanhasta minolaisesta arkkitehtuurista, jossa yhdistyy eleganssi ja mukavuus.

Hotellialueella on kolme allasta ja kaksi lastenallasta kauniiden palmujen ympäröimänä. Voit ostaa raikkaita juomia allasbaari Aurora Pool Barista. Hotellin edustalla sijaitsee puhtaiden uimavesiensä ansiosta kansainvälisen Sinisen Lipun arvonimen saanut ranta. Rannalla on Blu Beach Bar, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia. Aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta sekä allasalueella että rannalla.

Hotellilla on tarjolla useita ravintoloita; buffetravintola Basilico, aasialainen ravintola Blue Dong Restaurant, italialainen Al Fresco Restaurant, Välimeren annoksia tarjoileva Taverna Origano ja autenttinen kreikkalainen ravintola Xatheri. Mikäli kaipaat ylellisyyttä lomallasi, on tarjolla "private dining" kauniilla paikoilla ympäri hotellialuetta. Loungebaari Le Barissa tarjoillaan juomia ja kahvia rennossa ympäristössä.

Moderni kuntosali (varaus vaaditaan. Ikäraja 14 vuotta). Hotellilla on kaksi tenniskenttää. Vieraile hotellin spa-osastolla Luxury Spa by Apivitassa, jossa on tarjolla ihania ja rentouttavia hoitoja. Täällä on lämmitetty sisäallas, hydro massage, jacuzzi, höyrysauna, sauna ja erilaisia hoitoja, kuten hierontaa ja kasvohoitoja. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Lastenkerhoja lapsille iältään 4kk - 17 vuotta.

Kolymbari on rauhallinen lomakohde, hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja keskustaa. Hotellin ulkopuolella on paikallisbussipysäkki, josta lähtee yhteydet Hanian kaupunkiin ja Plataniakseen. Hanian kaupungissa on kaunis venetsialainen satama, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Eläväisessä Plataniaksessa on tarjolla yöelämää.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito sisältäen ruokajuomat tai täysihoito sisältäen ruokajuomat lisämaksusta. Aikuisten ostaessa lisämaksulliset ateriat, syövät lapset 2-11 vuotta maksutta.

Puolihoitoon sisältyy:

  • Ruokailujen yhteydessä 37,5 cl viiniä tai 50 cl olutta per aikuinen/ateria ja virvoitusjuomia, mehua tai hiilihapotettua vettä (25 cl) per henkilö/ateria. Rajoittamattomasti pullovettä.
  • Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja illallinen.
  • Puolihoito tarjoillaan ravintola Basilicossa.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus