Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai allasnäköala. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc.Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe -sviitti

Deluxe -sviittejä, jotka koostuvat makuu- ja olohuoneesta, joita erottaa väliovi. Parveke tai terassi. Makuuhuoneessa on suuri parivuode ja kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Wc olohuoneen päädyssä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60-62 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe -sviitti omalla altaalla

Deluxe -sviittejä, jotka koostuvat makuu- ja olohuoneesta, joita erottaa väliovi. Maaterassi, jossa loungehuonekaluja ja aurinkotuoleja sekä oma allas. Makuuhuoneessa on suuri parivuode ja kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Wc olohuoneen päädyssä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60-62 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Juniorsviittejä omalla altaalla

Juniorsviittejä omalla altaalla ja aurinkotuoleilla. Parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maaterassi jaetulla altaalla. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on ulkotila omalla altaalla ja aurinkotuoleilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Parveke tai terassi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.