Deluxe -huone

Moderneja deluxe -huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala tai allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Deluxe -sviitti

Deluxe -sviittejä, jotka koostuvat makuu- ja olohuoneesta, joita erottaa väliovi. Makuuhuoneessa on suuri parivuode ja kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Wc olohuoneen päädyssä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60-62 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Deluxe -sviitti omalla altaalla

Deluxe -sviittejä, jotka koostuvat makuu- ja olohuoneesta, joita erottaa väliovi. Makuuhuoneessa on suuri parivuode ja kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Wc olohuoneen päädyssä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Maaterassi, jossa loungehuonekaluja ja aurinkotuoleja sekä oma allas. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60-62 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Moderneja kahden hengen huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc. Maaterassi jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Moderneja kahden hengen huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc. Ulkotila, jossa aurinkotuoleja ja oma allas. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Perhehuone

Moderneja perhehuoneita, joissa on parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -huone omalla altaalla

Moderneja superior -huoneita, joissa on parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme, erillinen suihku sekä wc. Parveke tai terassi aurinkotuolein sekä pääsy yksityiselle altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.