Kokemuksia Avra Imperial -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Avra Imperial -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

1779 arvostelua
Erinomainen
 
1160
Erittäin hyvä
 
444
Hyvä
 
113
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
19

Viimeisimmät 5 arviota

21.6.2018

Kirjoittanut JaakkoJ52

Vesipedoille

Hyvä ja siisti hotelli. Sopii lapsiperheille hyvin. Rauhallinen ja paljon puhasteltavaa. Useita uima-altaita. Meri lähellä, mutta ranta täynnä pultereita. Hotellin allasalue on iso ja rantatuoleja on reilusti. Ei tarvitse taistella muiden kanssa tilasta. Kolymbari on kuitenkin pieni kyläpahanen joten aika kuluu parhaiten joko hotellilla tai ihan muualla. Bussit ja auton vuokraus auttaa matkustamisessa.. Ravintola maailma on laaja ja ruoka oli hyvää.

 
11.6.2018

Kirjoittanut 317marik Vantaa, Suomi

Hyvä perhehotelli

Lomailin kahden teini-ikäisen kanssa mutta hotellissa oli todella paljon perheitä pienten lasten kanssa. Allasalue hyvä, aggressiivista paikkojen varailua ei ainakaan tällä vkolla ollut ( lukuun ottamatta isoja aurinkopetejä). Äänieristys keskinkertainen. Hyvin rauhallinen tunnelma varsinkin iltaisin. Aamiainen ok. Me söimme muut ateriat pääasiassa kylällä, jossa muuten uskomattoman paljon kivoja, edullisia ravintoloita. Kerran söimme hotellin italialaisessa illallista: loman kallein ja surkein ateria. Kolimbari kylänä oikein mukava jos ei kaipaa iltamenoa ja pitää hyvästä ruoasta.

 
13.5.2018

Kirjoittanut 511jennia Napapiiri, Suomi

Ihana hotelli

Aivan täydellinen hotelli: paras aamupala, ihanat altaat, sijainti (kolymbari on pieni ja sympaattinen kreetalainen kalastajakylä), siisti, rauhallinen, ystävällinen henkilökunta, suorastaan ylellinen hotelli.

 
28.7.2017

Kirjoittanut mikam761 Helsinki, Suomi

Erittäin onnistunut loma

Hotelli oli todella hyvässä kunnossa ja erityisesti henkilökunta oli todella ystävällistä ja ammattitaitosta. Aamiaiset runsaita ja laadukkaista. Sijainti rauhallinen. Altaat olivat hyvät. Myös rannalla aurinkotuoleja. Ranta kivikkoinen, joten pieniä lapsia siellä ei ollut kovinkaan paljon. Loma onnistui tässä hotellissa erinomaisesti.

 
18.8.2016

Kirjoittanut 375jennar

Siisti ja rauhallinen hotelli

Olimme mieheni kanssa viikon lomalla Avrassa. Huoneet ja yleiset tilat ovat todella siistit ja kauniisti sisustetut. Aamiainen on aivan loistava! Myös palveluita riittävästi,kauppa,ravintolat ym. Hotellin kuntosali on mielestäni järkevästi suunniteltu ja uusin laittein varusteltu. Treenasimme viikon aikana useasti ja kaiken saimme tehtyä. Myös spa on ihana ja siisti, samoin allasalueet.