Avra Imperial

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Avra Imperial on elegantti hotelli pittoreskin Kolymbarin rannalla Kreetalla. Täällä on suuri allasalue, kaunis ranta, useita ravintoloita ja ylellinen spa. Varaa deluxe -huone merinäköalalla ja nauti näkymistä suoraan huoneesta.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -sviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe -sviittejä omalla altaalla 2-4 hengelle, josita 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1998 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Avra Imperial on korkeatasoinen hotelli pittoreskissa ympäristössä Kreetan Kolymbarissa. Hotellin design on saanut vaikutteita vanhasta minolaisesta arkkitehtuurista, jossa yhdistyy eleganssi ja mukavuus.

Hotellialueella on kolme allasta ja kaksi lastenallasta kauniiden palmujen ympäröimänä. Voit ostaa raikkaita juomia allasbaari Aurora Pool Barista. Hotellin edustalla sijaitsee puhtaiden uimavesiensä ansiosta kansainvälisen Sinisen Lipun arvonimen saanut ranta. Rannalla on Blu Beach Bar, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia. Aurinkotuoleja ja -varjoja maksutta sekä allasalueella että rannalla.

Hotellilla on tarjolla useita ravintoloita; buffetravintola Basilico allasnäkymällä, aasialainen ravintola Blue Dong Restaurant, italialainen Al Fresco Restaurant, Välimeren annoksia tarjoileva Taverna Origano ja autenttinen kreikkalainen ravintola Xatheri. Uusi rantaravintola Avra Seasidessa voit nauttia maukkaita kulinaristisia elämyksiä, jotka ovat pääosin Välimeren annoksia mutta yhdistelee makumaailmoja myös muualta. Ravintolassa on hyvä valikoima paikallisia ja kansainvälisiä viinejä. Nauti hyvistä cocktaileista, rennosta musiikista sekä uskomattomasta merinälöalasta. Mikäli kaipaat ylellisyyttä lomallasi, on tarjolla "private dining" kauniilla paikoilla ympäri hotellialuetta. Loungebaari Le Barissa tarjoillaan juomia ja kahvia rennossa ympäristössä.

Moderni kuntosali (varaus vaaditaan. Ikäraja 14 vuotta). Hotellilla on kaksi tenniskenttää. Vieraile hotellin spa-osastolla Luxury Spa by Apivitassa, jossa on tarjolla ihania ja rentouttavia hoitoja. Täällä on lämmitetty sisäallas, hydro massage, jacuzzi, höyrysauna, sauna ja erilaisia hoitoja, kuten hierontaa ja kasvohoitoja. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Lastenkerhoja lapsille iältään 4kk - 17 vuotta.

Kolymbari on rauhallinen lomakohde, hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja keskustaa. Hotellin ulkopuolella on paikallisbussipysäkki, josta lähtee yhteydet Hanian kaupunkiin ja Plataniakseen. Hanian kaupungissa on kaunis venetsialainen satama, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Eläväisessä Plataniaksessa on tarjolla yöelämää.

Ateriat

**Sisältää:

 • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Basilicossa, klo 7.30-10.30.
 • Kreetalainen aamiaispöytä ravintola Xatherissa, klo 7.30-10.30.
 • À la carte -lounas ravintola Al Frescossa, klo 12.30-16.30.
 • Kevyempi à la carte -lounas Aura allas-/snackbaarissa, klo 12.00-17.00.
 • À la carte -annoksia Avra Seasidessa, klo 12.30-22.30.
 • Illallispöytä ravintola Basilicossa, klo 18.30-21.30.
 • À la carte -illallinen ravintola Xatherissa, klo 19.00-22.00. Pöytävaraus vaaditaan.
 • À la carte -illallinen ravintola Al Frescossa, klo 19.00-23.00. Pöytävaraus vaaditaan.
 • À la carte -illallinen ravintola Blue Dongissa, klo 19.00-23.00. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, kuten olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo. 10.00-01.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on näytettävä hotellin All Inclusive-korttia. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 saakka kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotelli Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels Kreetalla sijaitsee lähellä rantaa ja tarjoaa erinomaiset puitteet lomaan. All Inclusiven ansiosta lomailu on huoletonta, lisäksi hotellilla on valittavissa monia aktiviteetteja sekä hoitoja. Hotellissa on myös hyvät urheilumahdollisuudet ja kuntosalilla voi treenata niin sisällä kuin ulkona ja täällä on ryhmäliikuntaa, pyöräilyä, tenniskenttä sekä hyviä juoksureittejä lähialueille.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Apollo Mondo Duo -hotelli Grand Bay Beach Resort sijaitsee erinomaisella paikalla Kolymbarin kylän rannalla. All Inclusive -hotellissa vietät huoletonta lomaa nauttien laadukkaan hotellin palveluista. Allasalueella pääset nauttimaan myös upeista merimaisemista.

Nereides (Kreeta)

Nereides sijaitsee aivan Kolymbarin kylän ulkopuolella Kreetan länsipuolella lähellä rantaa ja kylän keskustaa. Nauti lomasta hotellin mukavalla altaalla tai rannalla rentoutuen. Nereides on loistava tukikohta, jos haluat lähteä tutkimaan Kreetaa omin päin, ja hotellilla on myös pysäköintimahdollisuus.