Niros

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Niros on pieni ja viehättävä huoneistohotelli aivan meren äärellä Kokkini Chanissa Kreetan pohjoisrannikolla. Täällä majoitut yksinkertaisissa huoneistoissa, syöt hyvän lounaan snack-baarissa ja rentoudut allasalueella. Hotelli sopii yksinkertaisesta majoituksesta pitäville, ja toimii erinomaisena tukikohtana seikkailuillesi Kreetalla.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

tilava huoneisto
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 38 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 1,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on allasalue, jossa on uima-allas, aurinkotuoleja, -varjoja ja snackbaari, jossa tarjoillaan kevyitä aterioita ja juomia päivän aikana. Hotellin alapuolella oleva hiekkaranta on kapea rantakaistale, jossa ei ole palveluita. Hotelli on erinomainen tukikohta seikkailuillesi Kreetan saarella. Kokkini Chaniin on matkaa noin 1,7 kilometriä, jossa on ostoskeskus ja hieman kauempana on Cretaaquarium ja Dinosauria Park. Golfin ystäville löytyy 18-reikäinen Crete Golf Club vain lyhyen ajomatkan päässä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli koostuu 22 huoneistosta viidessä rakennuksessa. Portaita ja tasoeroja hotellin alueella ja ulkopuolella, myös rannalle. Vilkas tie on ylitettävä rannalle mentäessä.

Alueen liikennetilanteen vuoksi lentokenttäkuljetus ei välttämättä aina pysähdy hotellilla, jolloin hotellissa majoittuvien on käveltävä noin 500 metriä matkatavaroiden kanssa hotellille/hotellilta.

Noin 500 metrin päässä hotellista on bussipysäkki. Kreetan golfklubille noin 15 kilometriä ja dinosauruspuistoon 2,2 kilometriä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Kokkini Chani

Arina Beach Resort

Arina Beach Resort sijaitsee aivan rannalla Kokkini Chanin kylän ulkopuolella Kreetan pohjoisrannikolla. Hotelli sopii pariskunnille ja perheille, ja hotellista löytyy rauhallisia altaita, mutta myös hauska vesipuisto, jossa on useita vesiliukumäkiä. Useat ravintolat sisältyvät hotellin All Inclusive -valikoimaan. Majoitu bungaloweissa sijaitsevissa kahden hengen huoneissa, joissa on oma allas upeiden näkymien kera!