Kaksio

Vaihtelevan kokoisia ja näköisiä kaksioita. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. 1-2 porrasta kylpyhuoneeseen. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Osa parvekkeista merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Osa maaterasseista allasnäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-4 henkeä.

Kaksio alennetulla maatasolla

Vaihtelevan kokoisia ja näköisiä kaksioita alennetulla maatasolla. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. 1-2 porrasta kylpyhuoneeseen. Maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Yksiö

Vaihtelevan kokoisia ja näköisiä yksiöitä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. 1-2 porrasta kylpyhuoneeseen. Parveke tai maaparveke. Osa parvekkeista merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/2-3 hengelle.