Huoneet

Kaksio ranta-/allasrakennuksessa

Ranta-/sivurakennuksessa sijaitsevia kaksioita erillisellä makuuhuoneella, jossa on kaksi vuodetta tai parivuode. Rakennettu vuonna 2000. Ruokaryhmä ulkotilassa. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuoteiden koko on 75 cm x 195 cm. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai maaterassi, koot vaihtelevat. Osassa merinäköala tai allasnäkymä. Markiisi parvekkeella. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, jotka sijaitsevat hotellin päärakennuksessa (rakennettu 1989). Lisävuoteiden koko on 75 cm x 195 cm. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailuryhmä ulkotilassa. Tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaterassi tai maaparveke, joidan koot vaihtelevat ja näkymät ovat vuorelle tai tielle. Osassa parvekkeista on merinäköala, rajoitettu merinäköala tai allasnäkymä. Kaikki maaparvekkeelliset huoneet ovat päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa (alin kerros) ja osasta niistä on merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 17-25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö ranta-/allasrakennuksessa

Ranta-/sivurakennuksessa sijaitsevia yksiöitä. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuoteiden koko on 75 cm x 195 cm. Tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai maaterassi, koot vaihtelevat. Osassa merinäköala tai allasnäkymä. Markiisi parvekkeella. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 17-25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.