Kokemuksia Pegasus -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 249 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


8 10:stä

+
Henkilö kunta.
-
Ravintolan ja baarin aukioloajat voisivat olla paremmat.Ravintola auki myöhempään.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


2 10:stä

+
Hiljainen sijainti, huonesiivoojat tekivät työnsä kohtuullisen hyvin.
-
Henkilökunta todella töykeää (paitsi eräs Ruotsalainen vastaanottovirkailija ja siivoojat) Huoneessa voimakas homeenhaju, joka aiheutti heti allergiaoireita ja jota tuli vieläpä lisää ilmastointilaitteesta, jota emme sitten voineetkaan tästä syystä käyttää ollenkaan. Jääkaappi-pakastin rikki, liesituuletin rikki. Parvekkeella ei kattoa ollenkaan, sateen sattuessa ei mahdollista viettää aikaa siellä. Baarin palvelu aivan ala-arvoista, ei palvelua päivällä, eikä illalla, ei ilmeisesti kiinnosta myydä mitään ? Kauppa auki satunnaisesti pari tuntia eri satunnaisina päivinä ja kellonaikoina, tästä ei mitään tietoa missään. Näistä asioista ja puutteista kun mainitsimme joustamattomalle, täysin asiakaspalvelukyvyttömälle vastaanottovirkailijalle, pyysimmepä huoneen vaihtoakin ensimmäisenä päivänä saadaksemme huoneen jossa ei olisi hometta ja jonka parvekkeella olisi sentään katto, niin ei hän katsonut asiakseen pahoitella, vaan loukkaantui henkilökohtaisesti, että hänelle vain "valitetaan turhaan" kaikesta. Hotellissa olisi ollut hyvin tilaa kyseisenä viikkona, huoneen vaihto olisi onnistunut, jos vain joustavuutta, palvelualttiutta ja asiallisuutta olisi löytynyt.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, edullinen
-
Ravintola kattoterssille (roof gardeniin). Jos siellä oleva uuni on vielä käyttökelpinen, voisi siellä järjestää teemaillallisia. Yksinkertaiset liha-kala vaihtoehdot UUNIPERUNALLA ja KREIKKALAISELLA SALAATILLA. Eli yhtenä iltana tarjolla kalaa, toisena lihaa, kolmantena kanaa, neljäntenä kasviksia, viidentenä KEITTO jne. Joten keittiöllekin helpompaa. Terassilta on niin hienot näkymät! Tavallista peruna (ei ranskiksia) ja keittoja kaipasimme ruokalistalta koko alueella.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


9 10:stä

+
Rauhallinen ja turvallisen tuntuinen
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


8 10:stä

+
Wi-fi, tallelokero ja ilmastointi kuuluu hintaan. Sängyt oli hyvät.
-
Aurinkovarjo parvekkeille mihin paistaa aamuaurinko. Kauppa olisi hyvä olla pitempään auki. Keittiövälineitä saisi olla enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


7 10:stä

+
Hotellialue on kaunis ja rauhallisessa ympäristössä. Henkilökunta on erittäin ystävällistä.
-
Ilmastointilaitteista tuli homeen hajua aina käyntiin laitettaessa. Huoneisto oli varattu neljälle hengelle, mutta useimmat astioista, aterimista ja kaikki tuolit keittiössä sekä parvekkeella olivat vain kolmelle. Naulakoita, seinäkoukkuja yms. voisi olla enemmän, esim. pyyhkeille ei ollut järkeviä säilytyspaikkoja.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


8 10:stä

+
iso allasalue ja paljon tuoleja
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


9 10:stä

+
Siiri,rauhallinen ,allas huippu hieno,
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Pegasus -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

165 arvostelua
Erinomainen
 
67
Erittäin hyvä
 
73
Hyvä
 
21
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

30.8.2019

Kirjoittanut 1_Dolgi Oulu, Suomi

Perheloma

Hotelli oli Kato Staloksen reunamilla rauhallisella alueella. Valitsin "perheystävällisen paikan", sillä oli lapsen ensimmäinen loma ulkomaille kyseessä. Ilmastointi, siivous ja hotellin palvelu toimivat ihan hyvin. "Lähin hotellin kupeessa oleva kauppa" ja lähistöllä olevat ruokakaupat olivat turistihinnoissa/kalliita. Hotellin ruoka oli ihan hyvää, mutta sulkeutui turhan varhain klo.17.

 
2.10.2018

Kirjoittanut leenaj143

Kiva ja rauhallinen hotelli

Hotelli on ihan kiva ja siisti. On tosin mäen päällä että ei ihan huonojalkaiselle paras mahdollinen. Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja aamupala oli monipuolinen. Ainut miinus oli oikeastaan se että baarissa oli yksi ainut tarjoilija aamusta yömyöhään. Ruuan tilaaminen ja saaminen kesti aika kauan jos söi hotellilla. Mitähän se olisikaan ollut jos siellä olisi ollut ruokailijoita enemmän.

 
19.7.2018

Kirjoittanut juzewich Kajaani, Suomi

Siisti ja mukava hotelli

Rauhallinen ja viihtyisä hotelli hieman sivussa pääkadulta. Hotellissa on hyvä uima-allas ja riittävän paljon aurinkotuoleja. Huoneet ovat siistit, ilmastointi hyvä ja siivous toimiii moitteettomasti. Henkilökunta on erittäin ystävällistä. Hotellin aamiainen on kohtuullinen, mutta jotain siitä suomalaiseen makuun jäi puuttumaan. Muuten hotellin ravintolan ruoka on kyllä ainakin hyvää tasoa.

 
23.9.2017

Kirjoittanut JereK87 Helsinki, Suomi

Perus hotelli

+ hyvä uima-allas + riittävästi aurinkotuoleja (eikä niiden varailua) - aamupala totaalinen vitsi. Älkää maksako siitä. - ruoan taso vaihtelevaa. Huoneet luokkaa ihan ok, pienoinen pettymys. Siivojat jätti huoneen takaovet auki siivouksen jälkeen, asia korjaantui asiasta kun mainittiin.

 
9.9.2017

Kirjoittanut kissakurnau Oulu, Suomi

Suosittelen!

Rauhallinen hotelli mäen päällä, poissa pääkadun hälinästä. Hotellin henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelualtista, jopa loppusesongista jaksavat kulkea hymyssä suin :) Huoneet ovat siistit ja siivooja käy 6pvä /vko. Huoneissa ilmainen ilmastointi sekä tallelokero, myös osiin huoneista yltää Wi-Fi. Uima-altaalla reilusti aurinkotuoleja joten aina oli tilaa ainakin meidän vierailulla. Hotellin yhteydessä oma minimarket, baari ja ravintola. Aamupalalla paljon vaihtoehtoja, eikä mitään valitettavaa. 1krs aurinko ei paista missään vaiheessa päivää huoneeseen, joten ei tule liian kuuma - emme ole ilmastointia tarvinneet. Ainoa miinus on kovahkot patjat, mutta näin tuntuu olevan useimmiten...