Kahden hengen huone

Remontoituja kahden hengen huoneita, joissa suuri parivuode, satelliitti-tv ja pieni jääkaappi. Mahdollisuus lisävuoteeseen nojatuolista, vuodesohvasta tai yhden hengen vuoteesta. Lisävuodetta käytettäessä saattaa osa huoneista tuntua ahtaalta. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 23-26 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior-huone

Remontoituja superior-huoneita yli 16-vuotiaille. Suuri parivuode, satelliitti-tv ja minibaari (juomat lisämaksusta). Vedenkeitin ja kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00. Pääsy saunaan maksutta. Kylpytakit, -tossut ja hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa kylpyamme ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone jaetulla altaalla

Superior-huoneita jaetulla altaalla, joissa on maaterassi merinäköalalla. Tämä huonetyyppi on yli 16-vuotialle. Suuri parivuode, satelliitti-tv ja minibaari. Vedenkeitin ja kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakit, -tossut ja hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa kylpyamme ja wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00. Pääsy saunaan maksutta.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.