Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa on satelliitti-tv, puhelin ja pieni jääkaappi. Kolmas henkilö majoittuu joko levitettävällä nojatuolilla, vuodesohvalla tai tavallisessa vuoteessa. Lisävuodetta käytettäessä saattaa osa huoneista tuntua ahtaalta. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 23-26 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior-huone

Superior-huoneita yli 16-vuotiaille. Satelliitti-tv, puhelin ja minibaari (juomat lisämaksusta). Vedenkeitin ja kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00. Pääsy saunaan maksutta. Kylpytakit, -tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Superior-huone jaetulla altaalla

Superior-huoneita yli 16-vuotiaille. Satelliitti-tv, puhelin ja minibaari (juomat lisämaksusta). Vedenkeitin ja kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00. Pääsy saunaan maksutta. Kylpytakit, -tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle