Kahden hengen huone

Remontoituja kahden hengen huoneita, joissa suuri parivuode, satelliitti-tv ja pieni jääkaappi. Kolmas henkilö majoittuu joko levitettävällä nojatuolilla, vuodesohvalla tai tavallisessa vuoteessa. Lisävuodetta käytettäessä saattaa osa huoneista tuntua ahtaalta. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 23-26 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior-huone

Remontoituja superior-huoneita yli 16-vuotiaille. Suuri parivuode, satelliitti-tv ja minibaari (juomat lisämaksusta). Vedenkeitin ja kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00. Pääsy saunaan maksutta. Kylpytakit, -tossut ja hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa kylpyamme ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Superior-huone jaetulla altaalla

Remontoituja superior-huoneita jaetulla altaalla, yli 16-vuotialle. Suuri parivuode, satelliitti-tv ja minibaari (juomat lisämaksusta). Vedenkeitin ja kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Superior-huoneissa majoittuvat voivat käyttää yksityistä oleskelutilaa, jossa päivän lehdet, kirjoja ja kahvi- ja teevälineistö klo 10.00-18.00. Pääsy saunaan maksutta. Kylpytakit, -tossut ja hiustenkuivain. Marmorinen kylpyhuone, jossa kylpyamme ja wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle