Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone parivuoteella sekä erillinen vuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä sohvasta yhdistetyssä olohuonessa/minikeittiössä. Keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45-50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Pienehkö yksiö

Pienehköjä yksiöitä, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Parivuode. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 17-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Erikokoisia yksiöitä kahdella vuoteella ja mahdollisuus lisävuoteeseen normaalista vuoteesta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihky/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 17-13 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle