Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone parivuoteella sekä erillinen vuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen levitettävästä sohvasta yhdistetyssä olohuonessa/minikeittiössä. Keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45-50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa on kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa parivuode, toisessa kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode viidennelle henkilölle mahdollinen vuodesohvasta tai normaalista vuoteesta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Osassa huoneistoja on parveke, osa merinäköalalla. Muissa huoneistoissa on maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle

Pienehkö yksiö

Pienehköjä yksiöitä, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Parivuode. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 17-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Erikokoisia yksiöitä kahdella vuoteella ja mahdollisuus lisävuoteeseen normaalista vuoteesta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihky/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 17-13 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle