Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 140 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sijainti aivan meren äärellä.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-03


8 10:stä

+
Sänky, merinäkymä, huoneen sijainti.
-
Huoneet kuluneita, wc-ovenkahva jäi käteen, parvekkeen lasiovet niin kostuneet ettei lasista näe kunnolla läpi, ilmalämpöpumppua ei saa pysymään matalalla puhallustasolla.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-15


8 10:stä

+
Palvelu: Monika on loistava, yksi syy minkä takia valitsimme Faros, matka oli viides Kretalle, aikasemmin kävimme syömässä Faroksessa, mutta hotelli on ollut eri. Ranta oli lähellä ja merinäköala niin kuin oli luvattu.Rauhallinen ja muuten sopivan kokoinen.
-
Keittiövälineitä oli vähän, yksi iso kattila (ei oikein sovi jos haluat keittää kananmunia), muutama lusikka j.n.e.Kylpyhuoneessa pitäisi olla jonkinlainen naulakko pyhkeille

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


9 10:stä

+
Pieni, kompakti, sijainti, palvelu, henkilökunta... +++
-
Sillehän ei mitään voi, jos joku suurehko seurue valloittaa esim uima-allasalueen!!! ( tanskalaiset, ruotsalaiset ) ovat tietysti tämän matkatoimiston suurimpia asiakkaita.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Faros -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

57 arvostelua
Erinomainen
 
45
Erittäin hyvä
 
10
Hyvä
 
0
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

21.5.2018

Kirjoittanut Sloveri Kuopio, Suomi

Mukava ruoka- ja istuskelupaikka

Pysähdyin tämän hotellin baariin katsoakseni jääkiekkoa ja syömään. Ehkä pieneksi yllätykseksi paikka osoittautui erinomaiseksi sekä ruoaltaan, palvelultaan, tunnelmaltaan että hinnaltaan. Vaikutti siltä, että Kreetalla pidempään oleskelleet ulkomaalaiset suosivat paikkaa ja tulivat matkojenkin takaa.

 
22.2.2018

Kirjoittanut Marja-LeenaHeinonen Pirkanmaa, Suomi

rauhallinen pieni hotelli

aivan rannassa oleva hotelli, saimme huoneen meren puolelta ja näkymä hieno. huone melko pieni , mutta riitti meille. paistinpannua olisi kaivannut. Aurinkotuolit rannalla olivat ilmaisia, kun tilasi rantabaarista jotain , eikä edes jokakerta tullut tilattua. Tarjoilija rannalla tosi huippu ja hyväntuulinen ja kyseli aina kuulumisia

 
3.10.2017

Kirjoittanut Jukka S Turku, Suomi

Tämä arvostelu koskee ainoastaan Faroksen baaria, ei hotelllia

Kävimme pikaisella väliruokailulla ja rannalle mennessämme ostimme täältä juomat mukaamme. Ensimmäisen ruokailukerran jälkeen olimme ihastuneet varsin yksinkertaisen mutta maittavan ruokalistan tuotteisiin. Kävimme kokeilemassa paria muutakin paikkaa, mutta aina vaan palasimme tänne. Vähäisin syy ei ollut sekään että palvelu oli Ystävällistä. Aitoa ystävällistä eikä mitään päälleliimattua hymyä ja iloisuutta. Aivan mainio paikka jos et kaipaa valkoisia liinoja ja pieniä gourmet annoksia vaan rehtiä ruokaa ja hyvää palvelua. Tänne tahdon uudelleen.

 
1.4.2017

Kirjoittanut Ulla-Maija K Rovaniemi, Suomi

Pieni ja viihtyisä hotelli

Ota huone merinäköallla jos mahdollista. Sijainti ei voisi olla parempi, helppo varata aamulla aurinkotuolit "parvekeen alta". Mukava henkilökunta ja siisti hotelli. tänävuonna uudestaan farokseen! Kadun toisella puolella hotellin oma kauppa josta saa kätevästi aamupalatarpeet. lyhyt kävelymatka agia marinaan.

 
19.10.2016

Kirjoittanut jylni

Ihana kuppila

Hotellissa emme olleet, mutta baari on aivan ihana! Kävimme täällä lähes joka päivä matkamme aikana. Tunnelmallinen söpö pikku kuppila ja mahtava aidosti ystävällinen henkilökunta, heiltä saimme myös hyviä retkivinkkejä. Todella herkullista ruokaa, ja edullistakin. Gyroslautaset kahdelle ja kreikkalainen salaatti jaettavaksi tuli maksamaan 14,50. Ei jäänyt nälkä. Paras gyros mitä olen ikinä syönyt. Myös erittäin hyvä paikka iltapäiväkahvitukselle, hyvää kahvia ja erinomaiset jäätelöannokset. Suosittelen!