Faros

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Faroksessa majoitut Kato Staloksen rannalla, joten voit vaita haluatko pulahtaa mereen vai uima-altaaseen. Hotellin musiikkibaari on suosittu kohtauspaikka hotellin asiakkaiden keskuudessa, ja siellä kannattaakin piipahtaa. Ja kun kaipaat laajempaa ravintolatarjontaa, voit hypätä bussiin ja suunnata kohti Hanian kaupunkia.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hegelle/1-3 hengelle. Pienehköjä yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti aivan meren äärellä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 57 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava huoneistohotelli Kato Staloksen rannalla. Faros koostuu kolmesta rakennuksesta, jotka on rakennettu eri vuosina. Yhdessä rakennuksessa on snack-baari, josta saa yksinkertaisia ruoka-annoksia. Uima-allas lastenosiolla, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto on auki päivisin. Alueella on muutamia tavernoja ja pieniä marketteja. Hyvät yhteydet 7 km päässä sijaitsevaan Haniaan. Läpikulkuliikenne voi olla häiritsevää osassa huoneistoista. Hotellilla ja sitä vastapäätä sijaitsevalla ruokakaupalla on sama omistaja. Mikäli vastaanotossa ei ole henkilökuntaa, voit pyytää apua täältä.

Ateriat

Ei aterioita.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kolmioita varattavissa vain kesällä 2021.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.